Chain Conference Istanbul 2024 - U.Today

Zincir Konferansı İstanbul 2024 – U.Today

2024 yılındaki Zincir Konferansı, Blockchain endüstrisinin geleceğini oluşturmak için dünyanın dört bir yanından insanların bir araya gelmesine olanak tanıyor. Yeni fikirlerin oluşması ve kripto dünyasının geleceğine bir yol açmak için sosyalleşme, bizim için başarının anahtarıdır. Tek bir etkinlikten, birçok proje şekillenecek ve zihinler endüstrimize kalıcı bir etki bırakacak. Bu fikrin bir parçası olmak ve bize katılarak dayanışmanın muazzam gücünü kutlamak için bize katılın.

Zincir Konferansı, blockchain teknolojisiyle derinden ilgili veya ilgilenen profesyoneller, meraklılar ve yenilikçilerden oluşan çeşitli bir kitleye hitap etmek üzere özenle tasarlanmıştır. Başlıca hedef kitlemiz arasında, Blockchain Geliştiricileri ve Mühendisleri, Kripto Para Meraklıları ve Yatırımcıları, Dexes, NFT Pazarları, NFT Oluşturucuları, Cexes, Blockchain Geliştiricileri, DAO’lar, Oyun Geliştiricileri, Metaverse ve Web3 Oluşturucuları, Girişimciler ve Kurucular, İş Liderleri ve Yöneticileri, Akademisyenler ve Araştırmacılar, Teknoloji Meraklıları, Hukuk ve Uyumluluk Profesyonelleri, Finans ve Bankacılıkta İnovatifler, Tüm dünyadan Tedarik Zinciri ve Lojistik Profesyonelleri bulunmaktadır.

Konferans Başlıkları: Hesap soyutlama, AI Modüler Blockchain, Sıfır Bilgi, BRC20, Sosyal Finans, NFT Finans, RWAD, DeSci, DePin, TG Ticaret Botları, Terminal

Resmi web sitesi bağlantısı: https://www.chaincon.ist/

Zincir Konferansı 2024, 14-15 Eylül 2024 tarihlerinde İstanbul’da ESA Arena’da düzenlenecek. Bu heyecan verici etkinliğe katılmak için bir fırsatı kaçırmayın. Blockchain endüstrisine yön veren liderlerle bir araya gelmek ve sektördeki en son gelişmeleri takip etmek için bu önemli etkinlikte yer almaktan mutluluk duyacaksınız.

Zincir Konferansı, her sektörden katılımcılara hitap eden geniş kapsamlı ve etkileyici bir program sunmaktadır. Blockchain teknolojisinin geleceği hakkında bilgi sahibi olmak, yeni iş fırsatları keşfetmek ve lider uzmanlarla etkileşime geçmek için bu benzersiz etkinliği kaçırmayın. Kayıt olun ve kripto para dünyasının geleceğine katkıda bulunun.