Chain Conference Istanbul 2024 To Take Place on September 14-15, 2024 - U.Today

Zincir Konferansı İstanbul 2024, 14-15 Eylül 2024’te Yapılacak – U.Today

Değerli okuyucularımız,

Endüstrideki en iyi isimleri konferansımıza katkıda bulunmaları için arıyoruz. Yeni bir yol açan öncüler olarak, sıradanın ötesine geçen bir deneyim oluşturmak için özenle çalışıyoruz. Üniversitelerle işbirliği yaparak genç insanları destekleyip ilk işlerine daha yaklaştırmanın yanı sıra, deneyimli DeFi uzmanlarını etkileyici konuşmalar yapmaları için konferansa konuk ediyoruz! Chain Conference Istanbul 2024, bu yıl 14 ve 15 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek ve 13 Eylül’de bir atölye günü düzenlenecektir.

Şu anda DeFi, güvenlik, likidite-paylaşımı, köprüleme, düzenleme ve daha birçok konuda uzman konuşmacılara sahibiz ve aynı zamanda Sei Network, ImpossibleFi, Chris Ventures, HackenProof, BeInCrypto, Liquity ve daha birçok protokolde çalışan insanları da konferansa kazandırdık.

Bununla da kalmayıp yaptığımız işbirlikleri ile birçok medya partneri de kazandık ve bu sadece başlangıç. Konferans dünyasında yeni olan bizler, bu konferansı iki kıtayı buluşturan bir konferans haline getirmek için iş ortakları ve sponsorlar arıyoruz. Sponsorlarımız arasında bankalar, üniversiteler, blockchain projeleri ve protokoller ile tabii ki önde gelen merkezi borsalar bulunmaktadır.

Resmi web sitesi linki: https://www.chaincon.ist/

Bu haber sponsorlu bir içeriktir. Bu sayfadaki bilgiler U.Today tarafından desteklenmemekte veya onaylanmamaktadır ve U.Today, yayında bulunan herhangi bir yanlışlık, düşük kalite, reklam, ürün veya diğer materyaller için sorumlu veya yükümlü değildir. Okuyucuların şirketle ilgili herhangi bir adım atmada kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir. U.Today, makalede belirtilen herhangi bir içeriğin, malzemenin veya hizmetin kullanımı veya güvenine bağlı olarak doğrudan veya dolaylı olarak meydana gelen veya iddia edilen herhangi bir hasar veya kayırdan sorumlu değildir.