Bir zamanların ünlü manken ve şarkıcısı Yeşim Erçetin yeni mesleğiyle şaşırttı - Aydınlık

Yeşim Erçetin’in Yeni Kariyeri: Şaşırtıcı Bir Dönüşüm – Aydınlık

Ünlü manken ve şarkıcı Yeşim Erçetin, eski eşi Ozan Orhon’dan bir kızı olan Lara Yağmur ve Emre Matraş’tan Masal adında bir kızı olan Masal’a sahip. Şu anda üçüncü eşi Fevzi Kardeseci ile Amerika Birleşik Devletleri’nin Miami şehrinde yaşayan Erçetin, doğum koçluğu yapmaya başladı. Sosyal medyada aktif olarak paylaşımlar yapan ve hamilelere doğum koçluğu hizmeti sunan ünlü isim, hem psikolojik hem de fiziksel destek verdiğini belirtiyor.

Yeşim Erçetin, 1979 yılında İstanbul’da doğmuş ve Neşe Erberk mankenlik ajansında kariyerine başlamıştır. Televizyon dünyasına adım atan Erçetin, çeşitli programların sunuculuğunu yapmış ve dizi rollerinde de yer almıştır. İlk evliliğini 2000 yılında Ozan Orhan ile yapan ve bu evlilikten bir kızı olan Lara Yağmur’a sahip olan Erçetin, sonrasında Emre Matraş ile evlenmiş ve Masal adında bir kızı dünyaya getirmiştir. Üçüncü evliliğini 2022 yılında Fevzi Kardeseci ile gerçekleştiren Yeşim Erçetin, şimdi Miami’de yeni bir hayat süren doğum koçu olarak karşımıza çıkıyor.

Hamilelerle birlikte doğumlara katılan ve onlara destek olan Yeşim Erçetin, doktorlarla da işbirliği yaparak annelere fiziksel ve psikolojik desteğin yanı sıra doğum sürecinde eşlik ettiğini belirtiyor. 139 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaştığı videolar ve mesajlarla takipçilerine bilgi veren Erçetin, yeni mesleği ile ilgili detayları paylaşıyor. Eski manken ve şarkıcı kimliğinin yanı sıra doğum koçluğu alanında da adından söz ettiren Yeşim Erçetin, kızları Lara Yağmur ve Masal ile birlikte mutlu bir hayat sürdürmeye devam ediyor.

Yeşim Erçetin’in hayatı, kariyeri ve aile yaşantısı hakkında merak edilenler, ünlü ismin sosyal medya hesaplarından ve medya platformlarından takip edilebilir. Hamilelere doğum koçluğu hizmeti sunan ve yeni mesleğiyle adından söz ettiren ünlü isim, yaşadığı deneyimleri ve paylaştığı bilgiler ile annelere yardımcı olmayı hedefliyor. Yeşim Erçetin’in yeni hayatında mutluluk ve başarılarla dolu günler diliyoruz.