Şarkıcı Yasemin Mori ile Emre Irmak evlendi! - Milliyet

Ünlü şarkıcı Yasemin Mori ve Emre Irmak evlendi – Milliyet

Ünlü şarkıcı Yasemin Mori, uzun bir süredir birlikte olduğu Emre Irmak ile evlendiğini sosyal medya üzerinden duyurdu. 42 yaşındaki Mori, paylaşımında “Emre Irmak & Yasemin Mori Irmak… Hayat biz planlar yaparken başımıza gelenlerdir.” şeklinde romantik bir notla evlilik haberini duyurdu. Çiftin evlilik haberinde dikkat çeken detay ise Yasemin Mori’nin soyadını Irmak olarak değiştirmesi oldu.

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Yasemin Mori, 42 yaşında evlilik kararı alarak sevgilisi Emre Irmak ile hayatını birleştirdi. Mori, evlilik haberini sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile duyurdu. Fotoğrafın altına ise çiftin soyadlarının birleştiği “Emre Irmak & Yasemin Mori Irmak… Hayat biz planlar yaparken başımıza gelenlerdir.” notu düştü.

Yasemin Mori’nin evlilik haberinin ardından dikkat çeken detay ise ünlü şarkıcının soyadını değiştirmesi oldu. Mori’nin daha önce kullandığı soyadıyla adını duyan hayranları, bu adımı merakla karşıladı. 42 yaşındaki sanatçının evliliğe adım atması ve soyadını değiştirmesi, sevenleri arasında heyecan yarattı.

Emre Irmak ile bir süredir birlikte olan Yasemin Mori, evlilik kararı alarak bu mutlu haberi sevenleriyle paylaştı. Ünlü çiftin evlilik kararı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Hayranları, Yasemin Mori ve Emre Irmak’ın mutlu bir birlikteliğe adım atmalarından dolayı sevinçli olduklarını belirttiler.

Yasemin Mori ve Emre Irmak çiftinin evliliği, sanat camiasında da büyük ilgiyle karşılandı. Ünlü isimler, çifti tebrik ederek yeni hayatlarında mutluluklar dilediler. Mori’nin evlilik kararı ve soyadını değiştirmesi, medya ve sosyal medyada geniş yer buldu. Hayranlar, bu mutlu gününde Yasemin Mori ve Emre Irmak çiftine bol bol mutluluk dilerken, yeni yaşamlarında başarılarının devamını dilediler.

Yasemin Mori ve Emre Irmak çiftinin evliliği, sevenlerini heyecanlandırdı ve sevindirdi. Bu mutlu haber, sanat camiasında da büyük yankı uyandırdı. Yasemin Mori’nin evlilik kararıyla birlikte hayranları, sanatçının yeni hayatında başarı ve mutluluklarını dört gözle bekliyor. Uzun bir birlikteliğin evlilik ile noktalanması, bu mutlu gününde sevenleri tarafından coşkuyla karşılandı.