Ünlü şarkıcı Atiye’nin ikinci çocuğu dünyaya geldi!

Ünlü şarkıcı Atiye, 2018 yılında prodüktör Erol Sebebci ile Almanya’da evlenerek mutlu bir birliktelik kurmuş ve 2019 yılında kızları Ferahfeza’yı kucağına almıştı. Geçtiğimiz günlerde ikinci kızını dünyaya getiren Atiye, mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaştı. Ağustos ayında hamilelik pozlarını sevenleriyle paylaşan güzel şarkıcı, o anları “Neva” notuyla duygularını ifade etmişti. Atiye ve eşi, yeni doğan kızlarına Neva adını vererek ailelerine hoş bir neşe katmış oldular.

Hamilelik süreci hakkında konuşan Atiye, herhangi bir sağlık sorunu yaşamadığını belirtti. İlk aylarda hafif bir halsizlik yaşadığını fakat şu an spor yaparak ve sahne performanslarını sürdürerek kendini gayet iyi hissettiğini dile getirdi. Aynı zamanda hamilelikle ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadığını ve Sağlık durumunun oldukça iyi olduğunu belirtti. Sahne performanslarına devam etmeyi planladığını ve doğum anına kadar sahnelerde olacağını açıkladı. Sadece son aylarda duruma bağlı olarak sahnelere çıkıp çıkmayacağını belirtti. Bu açıklamalarıyla hem kariyerine olan sadığı hem de anne olmanın verdiği mutluluğu bir arada yaşadığını gözler önüne serdi.

Atiye ve eşi bebeklerinin doğumuna hazırlanırken büyük bir heyecan içinde oldukları da gözlerden kaçmadı. Her adımda birlikte olan çift, yeni üyelerini kucaklarına almanın mutluluğunu tüm sevenleriyle paylaşmaya devam ediyor. Neva adını verdikleri kızlarının dünyaya gelmesiyle birlikte ailelerinin daha da mutlu ve bir arada olduğu bir süreç başladı. Hayranları tarafından da büyük bir sevgiyle karşılanan çift, sosyal medya üzerinden gelen kutlamalar ve güzel dileklerle de desteklerini hissetmeye devam ediyor.

Bu güzel haberle birlikte Atiye ve ailesi yeni bir sayfa açmış oldu. Bebekleri Neva’nın varlığıyla hayatlarına neşe ve mutluluk katıldığı açık. Önümüzdeki günlerde aile için yeni keşifler, maceralar ve mutlu anlar yaşanması bekleniyor. Atiye’nin kariyerindeki başarılarına bir yenisini ekleyen bu mutlu haber, sevenleri tarafından da büyük bir sevinçle karşılandı. Birlikte geçirdikleri güzel anların artarak devam etmesi ve aile bağlarının güçlenerek sürmesi dileğiyle Atiye ve ailesine mutluluklar dileriz.