5 Celebrity Musical Artists that Stream on Twitch - Parle Magazine

Twitch’te Yayın Yapan 5 Ünlü Müzik Sanatçısı – Parle Dergisi

Twitch platformunda yayın yapan ünlülerin listesi bir hayli uzun ve bunlardan bazıları müzik dünyasının dev isimleri. Ünlü isimler de bizler gibi Twitch üzerinde yayın yapmayı seviyorlar. Twitch nedir diye merak edenler için şunu belirtmekte fayda var: Twitch, 2011 yılında piyasaya sürülen bir canlı yayın platformudur ve genellikle video oyunlarına odaklanmaktadır. Örneğin, birçok tanınmış oyuncu bu platformda birinci şahıs nişancı oyunlarını yayınlarken, diğer profesyonel poker oyuncuları stratejik kart oyunlarını binlerce izleyici karşısında oynamaktadır. İster ne tür bir oyunu seviyor olun, en sevdiğiniz içeriği yayınlayan birileri mutlaka vardır. Peki, işte Twitch’i çok seven beş müzik sanatçısı.

Snoop Dog
Snoop Doggy Dog, uzun yıllardır rap yapan ve medya kişiliği olan bir isimdir ve platformda en çok Madden serisini oynamaktadır. Kendi kanalını ‘chill’ bir yayın tarzı olarak nitelendiren Snoop, bir kontrolcü elinde keyifle oturmayı tercih etmektedir. Twitch’te Doggydog20 olarak bilinen Snoop, neredeyse 370.000 takipçiye sahiptir.

Logic
Artık rap müziği sahnelerinden uzaklaşan Logic, oyunları yayınlayarak ve canlı satranç maçlarına katılarak hayran tabanını giderek büyütmüştür. 31 yaşındaki rapçi adayı, ayrıca platformda rap melodileri yapıyor ve takipçileriyle interaktif soru-cevap oturumları düzenliyor. Logic’in takipçi sayısı şu anda 554.000’dir.

Justin Bieber
Twitch’te video oyunları oynarken kendini kaydetmek yerine, Grammy ödüllü şarkıcı Justin Bieber, diğer ünlülerle yapılan röportajlardan en büyük hitleri ve hatta yeni materyallerinin yer aldığı müziksel oturumlara kadar her şeyi yayınlamaktadır. Eğer ‘Belieber’ hayranıysanız, bugün onun sayfasına uğramaktan çekinmeyin.

T-Pain
Şarkı yazarı ve kayıt sanatçısı olarak bilinen T-Pain, Twitch platformunda hemen hemen her hafta yayın yapıyor ve Call of Duty ve Overwatch gibi popüler oyunları oynarken veya hayranlarını iki freestyle performansıyla eğlendirirken tüm takipçilerine heyecan verici ve taze içerik sunabiliyor. T-Pain’in Twitch kanalında neredeyse 600.000 takipçi bulunmaktadır.

Post Malone
Uluslararası sanatçı Post Malone, 2020 yazında HyperX ile Call of Duty: Warzone oyununu yayınlamaya başladığında Twitch topluluğunu salladı. Günümüzde kanalı hala çok popüler ve PlayerUnknown’s Battlegrounds gibi battle royale oyunlarından aksiyon dolu FPS oyunlarına kadar birçok oyun oynarken izleyebilirsiniz. Şunu kesin olarak söyleyebiliriz ki, bu rapçi yayına başladığında, tüm izleyicilere eğlenceli bir şov vaat ediliyor.