Türk Nippon Sigorta, Sağlıkta Yaş Sınırını 70’e Çıkardı

Türk Nippon Sigorta, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (TSS) kapsamında sunulan alternatifler ve avantajlı ürün içeriği ile müşterilere hitap eden bir ürün gamı oluşturduğunu duyurdu. Dr. E. Baturalp Pamukçu, artan talebe dikkat çekerek, müşterilere daha geniş ürün seçenekleri sunmak için çalıştıklarını belirtti. Türk Nippon Sigorta Standart Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününde yapılan değişiklikler arasında en önemlisi, yaş sınırının 59’dan 70 yaşa yükseltilmesi oldu. Bu sayede 70 yaş ve altında SGK kaydı olan herkes bu üründen faydalanabilecek. Ayrıca, ‘Sağlığınız Bizde’ tamamlayıcı sağlık sigortası ürününde 80 yaşa kadar mevcut hastalıkların kapsama alındığı bilgisi verildi.

Türk Nippon Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası poliçesine sahip müşterilerin anlaşmalı kuruluşlarda fark ücreti ödemeden hizmet alabileceği vurgulandı. Ayrıca, önemli bir değişiklik olarak check-up hizmetinin artık standart hizmet teminatı olarak sunulacağı duyuruldu. Diş tedavi hizmet içeriğinin genişletilmesi ve bütçeye uygun seçenekler sunulması da müşterilerin beğenisine sunulacak yeni avantajlar arasında yer aldı.

Türk Nippon Sigorta’nın sunacağı ekonomik alternatiflerle farklı network seçenekleri ve çeşitli planlarla müşterilerin tüm sağlık ihtiyaçlarına cevap verecek komple bir ürün geliştirildiği belirtildi. Özellikle çocuklar için tek başına poliçe yapılabileceği, yatarak tedavi, yatarak tedavi + ayakta tedavi seçeneklerinin sunulduğu ve her iki üründe de geniş bir hizmet ağı ile daha ekonomik seçenekler sunulduğu bilgisi paylaşıldı.

Geniş kapsamlı hizmetler ve müşteri odaklı yaklaşımıyla Türk Nippon Sigorta’nın tamamlayıcı sağlık sigortası ürünleri, sektörde öncü bir konuma yükseldi. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, hizmetlerini sürekli güncelleyerek daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyor. Özellikle sağlık alanında ihtiyaç duyulan hizmetlere uygun fiyatlarla ve geniş kapsamlı seçeneklerle sunan Türk Nippon Sigorta, müşterilerinin sağlık güvencesini en üst seviyede tutmayı amaçlıyor. Bu yenilikçi yaklaşım ve müşteri odaklı çalışma prensibi ile sigorta sektöründe fark yaratan Türk Nippon Sigorta, her geçen gün daha fazla kişi tarafından tercih ediliyor.