Turkish Airlines commences its Istanbul – Turin flight route - TravelDailyNews International

Türk Hava Yolları İstanbul – Torino uçuş rotasını başlatıyor – TravelDailyNews International

Türk Hava Yolları, İstanbul ve Torino arasındaki günlük uçuşlarına başlayarak İtalya ağını ve küresel ulaşımını genişletmeye başladı. Dünyadaki diğer hiçbir havayolu şirketinden daha fazla ülkeye uçan Türk Hava Yolları, 10 Temmuz 2024 tarihinde İstanbul ve Torino arasında günlük uçuşlara başlayarak dünya genelindeki geniş uçuş ağına daha fazla destinasyon ekledi. Bu uçuşlar, bugün Torino Havalimanı’nda Türk Hava Yolları yöneticileri ve Piemonte topluluğundan seçkin üyelerin katılımıyla kutlandı ve Türk Hava Yolları’nın İtalya’daki varlığını güçlendirecek, Torino’nun ülkenin dokuzuncu ve dünyanın 349. destinasyonu olacak.

İstanbul – Torino rotası, sadece dünyanın önde gelen turizm ve iş destinasyonlarından biri olan İstanbul’a doğrudan seyahat imkanı sunmakla kalmıyor, aynı zamanda yolculara Bayrak Taşıyıcı’nın altı kıtaya yayılan ünlü uçuş ağı üzerinden sorunsuz bağlantılar sunuyor.

Uçuş Saatleri:

Uçuş Günleri
İST-TRN
TRN-IST

Pazartesi-Salı-Perşembe-Cumartesi
7:15-9:20
10:15-14:10

Çarşamba-Cuma-Pazar
17:00-19:05
20:00-23:55

Uçuşlar hakkında yorum yapan Türk Hava Yolları CEO’su Bilal Ekşi, “Turin’i 349. destinasyonumuz olarak geniş uçuş ağımıza eklemekten mutluluk duyuyoruz. İtalya ile dokuzuncu varlığımızı güçlendirerek, ülkemizin kuzeybatısındaki misafirlerimiz, seyahatleri sırasında Bayrak Taşıyıcımızın eşsiz uçuş ağından yararlanabilecekler, dünyanın dört bir yanından misafirlerimiz ise Türk Hava Yolları ile uçmanın ayrıcalığıyla Torino’nun, İtalya’nın ilk tarihi başkenti olan Torino’nun güzelliklerini deneyimleme fırsatı bulacak” dedi. Torino Havalimanı Başkanı Elisabetta Oliveri ise “Bu uçuşun başlamasını büyük bir memnuniyetle kutluyoruz, son iki yılda uçuş rekorları kırıldıktan sonra Torino Havalimanı için yeni büyüme fırsatları açıyor. Torino-İstanbul bağlantısı aynı zamanda bölgenin ekonomisi için bir gelişme motoru olarak hizmet ediyor ve havalimanının büyümekte stratejik bir oyuncu olarak rolünü teyit ediyor” şeklinde konuştu.

Alpler’in muhteşem manzarasıyla çevrili olan Torino, Kuzey İtalya’nın Piedmont başkenti olarak, zengin tarihi, barok mimarisi ve otomotiv endüstrisinin merkezi olarak bilinir. İtalya’nın ilk başkenti olarak Torino, Kraliyet Sarayı, ikonik Mole Antonelliana ve ünlü Mısır Müzesi de dahil olmak üzere etkileyici bir kültürel mirasa sahiptir. Şehir ayrıca incelikli mutfağı ve canlı sanat sahnesiyle de kutlanmaktadır, bu da turistler ve iş seyahatçileri için büyüleyici bir destinasyon haline gelmesini sağlar.

Theodore, TravelDailyNews Media Network’ün Kurucu Ortak ve Yönetici Editörüdür; görevleri arasında TravelDailyNews’in uzun vadeli fırsatlar için iş geliştirme ve planlaması bulunmaktadır.