The Sims 4: Politician Career Guide - GameRant

The Sims 4: Siyasetçi Kariyer Rehberi – GameRant

The Sims 4 oyununda oyuncuların yapamayacakları çok az şey var. Sim oluşturmaktan arkadaşlık ve ilişkilere dahil olmaya kadar, oyuncular Sim’lerin hayatı üzerinde tam kontrol sahibi oluyor. The Sims 4’ün bir yönü oyunculara çok sayıda seçenek sunan bir kariyer seçeneği sunuyor. Bir oyuncu Simleri için bir kariyer seçtiğinde, kariyer üzerinde ilerlemek için sürekli çalışma ve günlük görevler önem kazanıyor.

Oyuncular The Sims 4’te 40’tan fazla kariyer keşfedebilirler. Eğer işler planlandığı gibi gitmezse, oyuncular oyunun ilerleyen zamanlarında Sim’lerinin kariyerini değiştirebilirler. En heyecan verici kariyerlerden biri “Politikacı” kariyeri. Bu kariyeri seçmeyi düşünen oyuncular bu rehberden yararlanabilir, çünkü bu kariyer yolunun tüm yönlerini kapsamayı hedefliyor.

Sims 4 Politika Kariyeri İçin Gerekli Özellikler ve Beceriler

Politik kariyerde ilerlemek için Sims 4’te oyuncular, Sim’lerini kariyerlerinde başarılı olabilmeleri için gerekli olan beceriler ve özelliklerle donatmalıdırlar.

Dışa Dönük
Dışa dönük, politikada değerli bir özelliktir. Politikacı Sim’lerin birçok başka Sim ile etkileşimde bulunması gerektiğinden, bu özellik onları sakin ve rahat tutacaktır.

Kendine Güvenen
Oyuncuların odaklanmak isteyebileceği diğer bir özellik Kendine Güvenendir çünkü bu Sim’lerin özgüvenini artırarak, bağış toplama gibi etkinlikleri ve oyların güvence altına alınmasını etkili hale getirir.

İnanılmaz Arkadaş Canlısı
Bu özelliğe sahip Sims 4’te daha kolay arkadaşlar edinecekler, çünkü ilişkileri tanıştıktan hemen sonra artacaktır.

Yüzsüz
Fellow Sims ile sağlıklı bir bağ kurmak sürekli sıkı çalışma ve özveri gerektirir; ve bazen, işler Simler arasında istenildiği gibi gitmeyebilir. Bu durumda Yüzsüz özelliği işe yarayabilir çünkü Sims’lerin çeşitli durumlarda utanç hissetmelerini engelleyecektir.

Sims 4 Politik Kariyeri İş Başlıkları ve Rütbeleri

Politik kariyeri 10 seviyeden oluşmaktadır. Dördüncü seviyeye ulaşıldığında, oyuncular Sim’leri için bir dal seçmelidirler.

Politikacı Branşı

Rütbe İş Başlığı Günlük Kazanç
5 Sivil Hizmetçi $520
6 Kamu Görevlisi $728
7 Meclis Üyesi $1016
8 Temsilci $1424
9 Yaşlı Devlet Adamı $1848
10 Milli Lider $2380

The Sims 4 PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC’de mevcuttur.