Simge Sağın Konser Öncesi Hastanelik Oldu

Türk pop müziğinin sevilen ismi Simge Sağın, İstanbul’da vereceği konser öncesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Sağın, sosyal medya hesabından sevenleri ile sağlık durumunu paylaşarak, viral bir enfeksiyon nedeniyle konserini gerçekleştiremediğini duyurdu. Hastanede dinlenen ve iyileşmeye çalışan Simge Sağın, hayranlarından gelen destek mesajları için teşekkür etti ve sağlıklı günlerde tekrar buluşma dileğinde bulundu.

Ünlü şarkıcı, hastane yatağında çektiği bir video ile konser öncesinde yaşadığı mide bulantısı sorununu detaylandırdı ve konseri iptal etmek zorunda kaldığını üzülerek aktardı. Sağın, sevenlerinden özür dilerken, hayranlarıyla 6 Ocak’ta tekrar buluşmak üzere söz verdi.

Simge Sağın’ın yaşadığı rahatsızlık, son dönemde Türkiye’nin pop müzik sahnesinde yaşanan üzücü olaylara bir yenisini ekledi. Ülkemizin pop yıldızları arka arkaya hastalanarak hastaneye kaldırıldı. Ajda Pekkan’ın kalça kırığı, Aleyna Tilki’nin ses tellerinde zarar ve Zeynep Bastık’ın omurga kırığı gibi üzücü haberler, müzik dünyasını üzdü.

Zeynep Bastık, yaşadığı ev kazası sonucu merdivenlerden düşerek omurga kemiklerinden iki tanesini kırdığını açıkladı. Ameliyat gerektirmeyen ancak istirahatı zorunlu hale getiren bu durum nedeniyle bir süre sahne ve sivil hayatına ara vereceğini belirten genç şarkıcı, sevenlerine geçmiş olsun mesajları için teşekkür etti. Müziğe ve sahne performansına ara vermek zorunda kalan sanatçı, sağlık ön planda olduğundan dolayı hayranlarının desteğini ve dualarını beklediğini ifade etti.

Ülkemizin değerli pop yıldızlarının sağlık sorunları, sevenlerini ve müzik dünyasını endişelendirirken, sanatçıların sağlıklı bir şekilde bir araya gelebilecekleri günlerin özlemiyle bekleniyor. Simge Sağın, Ajda Pekkan, Aleyna Tilki ve Zeynep Bastık gibi değerli müzisyenlerin kısa sürede sağlıklarına kavuşmaları ve sahnelere geri dönmeleri en büyük temennimizdir. Müzik camiası, sanatçıların sağlık sorunlarını bir an önce geride bırakarak hayranlarıyla tekrar buluşmalarını heyecanla bekliyor.