Shawn Mendes and Camila Cabello Shared So Many Rare Photos of Their Miami Life Together - ELLE

Shawn Mendes ve Camila Cabello, Miami’deki Birlikte Geçirdikleri Hayatlarından Birçok Ender Fotoğraf Paylaştılar – ELLE

Popüler müzik dünyasının sevilen çifti Shawn Mendes ve Camila Cabello, özel yaşamlarına Miami’de birlikte bir göz attılar ve hayranlarına günlük yaşantılarıyla ve köpekleriyle birlikte Florida’da geçirdikleri zamanı fotoğraf ve videolarla paylaştılar. Mendes, ikisinin öpüştüğü bir fotoğraf da paylaştı. Bu, bir yılı aşkın süredir devam eden çiftin balayı döneminin hala sürdüğüne dair bir onay gibi düşünülebilir. Mendes, fotoğrafların yer aldığı paylaşımının altına “Köpekleri çok seviyorum!!!!” diye yazdı ve 3.4 milyondan fazla kişi beğendi.

Cabello ise Mendes’in sadece göğüsleri açık bir şekilde olduğu bir fotoğrafı galerisinde paylaştı. “Bahçe işleriyle uğraşıyorum!” yazdı. Cabello, Mendes ile olan aşkının onu nasıl değiştirdiği hakkında Kasım ayında bir Apple Music röportajında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşkın ilk kez kendisine geldiğinde neler hissettiğini hayranlarıyla paylaşan Mendes, aşkın ona destek verdiğini ve onu daha iyi bir insan yaptığını dile getirdi.

Mendes, “Aşka düşünce hayatınızda birçok şey değişir, çünkü gerçekten bu destek hissini hissedersiniz, bu temellenmiş, ‘Hey, her şey gitse bile, ben iyi olacağım’ hissini. Perspektif kazanırsınız ve bu çok güzel bir duygu. Ve sizi gerçekten şunu yapmaya zorlar, ‘Tamam, eğer bunu yapıyorsam [müzik yapmak, vs.], bunu doğru nedenlerle yapmalıyım ve gerçekten, gerçekten keyif almalıyım.’ Aksi takdirde, sizinle gün boyu film izlemek isterim.” dedi.

Ayrıca Cabello ile birlikte olmanın onu daha açık hale getirdiğini de belirtti: “Kendimi her zaman çok kırılgan biri olarak gördüm, In My Blood şarkısını yazan adamdım. Anksiyeteden bahseden adamdım. Cool, duygusal, kırılganım, her zaman kendimi bu şekilde gördüm, ta ki ciddi anlamda aşık olduğum bir kız arkadaşım olana kadar, o zaman nasıl korktuğumu fark ettim. Zaten kendimi çok ciddiye alan bir kız arkadaşım varken korktuğumu fark ettim, endişelerim vardı. Bir süre anksiyetemle başa çıkamadıktan sonra onunla hatta iletişim kuramadığım bir dönem yaşadım ve ona zayıf olduğumu göstermek istemedim. İlişkimizi mahvetmek üzereydim. Fakat sonunda bu dönemin üstesinden gelince, ‘Dinle, burada zorlanıyorum, sana bunu bile söylemek zor’ dedim. Ve her şey inşa edilmeye başladı, büyüdü ve güçlendi, kökler güçlendi, etrafa baktınız ve ‘Oh wow.’ Cesaret. Bu cesaret. Bu güç.” dedi.