featured

Shakira’nın New York Metroda Görüntülenmesi – Kıbrıs Gazetesi (Note: “New York’ta” means “in New York” in English, however, “New York” is more commonly used in Turkish news headlines)

Grammy ve Latin Grammy ödüllü sanatçı Shakira, 7 yıl aradan sonra yeni albümü “Women Do Not Cry Anymore” ile müzik dünyasına geri döndü. Kolombiyalı şarkıcı, ‘Shakira’ lakabıyla tanınan Isabel Mebarak Ripoll, uzun bir aranın ardından hayranlarının karşısına çıktı. Yeni albümüyle müzikseverleri büyülemeye hazırlanan Shakira, New York metrosunda yapılan çekimlerle hayranlarını heyecanlandırdı.

Shakira’nın metroda görüntülendiği anlar, hayranların yoğun ilgisiyle karşılandı. Kamera karşısına yer alan ünlü sanatçı, enerjik performansı ve kendine özgü danslarıyla her zamanki gibi kendine özgü bir tarz sergiledi. Yılların eskitemediği sesiyle dinleyicileri büyüleyen Shakira, yeni şarkılarıyla da adından söz ettirecek gibi görünüyor.

“Women Do Not Cry Anymore” albümüyle sevenlerine sürpriz yapacak olan Shakira, albümdeki şarkıların sözleriyle de duygusal bir yolculuğa çıkaracak. Müzik dünyasındaki deneyimi ve başarısıyla tanınan sanatçı, yeni albümüyle de müzikseverlerin beğenisini kazanmaya hazırlanıyor.

New York metrosunda gerçekleşen çekimlerin ardından Shakira hayranları, sosyal medyada paylaşılan görüntülerle büyük bir heyecana kapıldı. Sanatçının albümünden yayımlanan tanıtım videoları da büyük ilgi gördü. Shakira’nın müzik dünyasına geri dönüşü, hayranlarını sevince boğarken, yeni albümü büyük bir merakla bekleniyor.

İkinci kez anne olan ve ailesiyle vakit geçirmeyi tercih eden Shakira, müzik kariyerine olan tutkusundan ve hayranlarına duyduğu sevgiden asla vazgeçmediğini dile getirdi. Yeni albümüyle hayranlarının karşısına çıkmak için sabırsızlanan Shakira, yılların verdiği tecrübeyle yeni şarkılarıyla dinleyicileri etkilemeye hazırlanıyor.

Son olarak, Grammy ve Latin Grammy ödüllü sanatçı Shakira’nın yıllar sonra hayranlarıyla buluşacağı yeni albümü “Women Do Not Cry Anymore” merakla bekleniyor. Sanatçının New York metrosunda yapılan çekimler sırasında sergilediği enerjik performans, dinleyicilerde büyük bir heyecan yaratırken, albümün yayımlanmasıyla birlikte müzik dünyasında fırtınalar estirmesi bekleniyor.