2003'te birinci olmuştu! Sertab Erener yeniden Eurovision'da sahne alacak - Ensonhaber

Sertab Erener, 2003’te birinci olan şarkısıyla Eurovision’a geri dönüyor!

2003 yılında Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’ye birincilik getiren Sertab Erener, hayranlarına müjdeli bir haber verdi. İstanbul’da verdiği konserde sahne alan ünlü sanatçı, 2024 Eurovision Şarkı Yarışması’nda İsveç’in ev sahipliğinde yer alacağını duyurdu. Erener, yarışma gecesi için özel bir gösteri hazırladığını belirtirken, “Everyway That I Can” şarkısının farklı bir versiyonunu seslendireceğini ifade etti.

Sertab Erener’in büyük başarısına imza attığı “Everyway That I Can” şarkısının söz ve müziği kendisine, aranjesi ise Ozan Çolakoğlu’na ait. Bu şarkı, 2003 yılında Türkiye’ye Eurovision’da birincilik kazandırmış ve ülkemizi gururla temsil etmişti. Türkiye’nin Eurovision macerasında başarılı şarkılara imza atan diğer sanatçılar arasında, 2009’da Hadise’nin “Düm Tek Tek”, 2008’de Mor ve Ötesi’nin “Deli” ve 2007’de Kenan Doğulu’nun “Shake It Up Şekerim” şarkıları da bulunmaktadır.

Sertab Erener, Eurovision’da sergilediği başarılı performanslarla adından sıkça söz ettiren bir sanatçı. Bu yıl İsveç’in daveti üzerine Eurovision Şarkı Yarışması’nda yer alacak olması, hayranlarını heyecanlandırmış durumda. Erener’in farklı bir versiyonunu seslendireceği “Everyway That I Can” şarkısı, şimdiden merakla bekleniyor.

Eurovision Şarkı Yarışması, her yıl Avrupa’nın dört bir yanından gelen sanatçıların mücadele ettiği büyük bir platformdur. Ülkelerin kültürlerini ve müziklerini dünyaya tanıttığı bu yarışma, müzikseverler için heyecan verici anlara sahne olmaktadır. Sertab Erener’in de bu yılki yarışmada Türkiye’yi temsil edecek olması, ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine dair umutları arttırmış durumda.

Sertab Erener’in İsveç’e gitmeye hazırlandığı müjdesi, müzik dünyasında büyük yankı uyandırdı. Eurovision Şarkı Yarışması tarihinde ülkemizi temsil eden sanatçıların başarılı performanslarıyla dikkat çeken Erener, 2024 yılında da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğinden kimsenin şüphesi olmadığını belirtti. Türkiye olarak Erener’e destek olmak ve onun başarısına ortak olmak için heyecanla 2024 Eurovision Şarkı Yarışması’nı bekliyoruz.