Galatasaray prepared to make move for Man United duo Aaron Wan-Bissaka and Scott McTominay - Yahoo Canada Sports

Scott McTominay’ın Maaş Talepleri Galatasaray’a Taşınma Planını Bozabilir – Yahoo Sports

Manchester United’ın orta sahası Scott McTominay, bu yaz Old Trafford’dan ayrılmak üzere olabilir. İskoç futbolcu, Türk devi Galatasaray’dan gelen tekliflerin hedefi haline geldi ve kulüp kariyerine yeni bir başlangıç yapma isteğiyle görünüyor. United ile Gala arasında devam eden müzakereler hakkında Peoples Person’ın aktardığına göre Türkler, yaklaşan haftalarda anlaşma yapmayı umut ediyorlar. Ancak, Sport Witness’ın bildirdiği gibi, hamle 27 yaşındaki futbolcunun maaş talepleri yüzünden tıkanmış görünüyor.

Türkiye’de yapılan haberlere göre, McTominay, Süper Lig şampiyonlarından yılda 10 milyon avro talep ediyor. Bu, McTominay’ın bir sezonda, geçen sezon Galatasaray’ı şampiyonluk kazanmada önemli bir rol oynayan takımın yıldız forveti Mauro Icardi ile aynı maaşı talep etmesi anlamına gelecektir. Ayrıca, Old Trafford’da attığı galibiyet golüyle United’ın Şampiyonlar Ligi kampanyasına son veren kişi.

Galatasaray taraftarları, McTominay’ın en iyisini ve en kötüsünü yaşadılar, orta saha oyuncusu geçen sezon RAMS Park’ta gol attı ancak genelde zayıf bir defansif performans sergileyerek, United’ın o gece üç gol yemesine neden oldu ve yarışmadaki kaderlerini etkili bir şekilde mühürledi.

Raporlara göre, Gala, United’ın oyuncunun taleplerine razı olma niyetinde değil ve anlaşmadan memnuniyetle vazgeçiyor. McTominay, Erik ten Hag’ın gelişiyle United kariyeri için mücadele ediyor ve geçen yaz neredeyse bir hamle yapmak üzereydi ancak sonunda West Ham United’ın 30 milyon sterlinlik teklifi reddedildi.

İskoçya milli takımında hem önemli goller bulan hem de düzenli bir oyuncu olma yeteneğinden yoksun olduğu açık olan McTominay’ı denemek isteyen diğer talipliler de var ancak United’ın istediği fiyat çok zor olabilir. Kendi maaş talepleri de düşürülmeli veya aksi takdirde 2025 yazına kadar devam eden sözleşmesini United ile tamamlamak zorunda kalabilir. Son dakika Manchester United haberlerini ilk duymak ister misiniz? Özenle seçilmiş, önemli güncellemeler için WhatsApp kanalımıza katılın: https://bit.ly/United-Breaking-News.