Şarkıcı Zeynep Bastık, deprem korkusunu bu sözlerle anlattı - ALAIN NEWS TÜRKÇE

Şarkıcı Zeynep Bastık’ın Deprem Korkusunu Anlattığı Sözler – ALAIN NEWS TÜRKÇE

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Çanakkale’de meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki deprem sonrasında yaşadığı korkuyu terapi ile atlatmaya çalıştığını açıkladı. Hatay depreminin ardından ciddi bir travma yaşadığını belirten Bastık, deprem korkusunun hala üzerinde etkiler bıraktığını dile getirdi.

Bastık ve oyuncu arkadaşı Ali Biçim, geçtiğimiz günlerde Rumelihisarı sahilinde yürüyüş yaparken görüntülendi. İkili, yürüyüşlerini bırakarak muhabirlerin sorularını yanıtladı. Çanakkale’deki deprem sonrasında yaşadığı panik hakkında konuşan Bastık, depremi hissettiğinde büyük bir korku yaşadığını ve ağlamaya başladığını belirtti. Hatay depremi sonrası travma yaşadığını ifade eden şarkıcı, terapinin halen devam ettiğini ve ara ara deprem korkusunun tetiklendiğini söyledi.

Zeynep Bastık, kariyerinde yaşanabilecek iniş çıkışları normal karşıladığını ve hayatın her zaman yukarı doğru yöne gitmeyeceğini kabul ettiğini belirtti. Şirketiyle iyi bir çalışma içinde olduğunu ifade eden Bastık, kariyerine verdiği önemi vurguladı. Havaların güzel olmasıyla yürüyüşe çıkmayı sevdiğini belirten şarkıcı, pandemi döneminde maske takarak yaptığı yürüyüşleri hatırlattı. İş yoğunluğu nedeniyle pek vakit ayıramadığını söyleyen Bastık, yemek yemeyi sevdiğini ve kilo konusunda endişesi olmadığını dile getirdi.

Zeynep Bastık’ın deprem korkusu ve travma ile başa çıkma süreci kamuoyunda merak edilirken, ünlü şarkıcının günlük hayatındaki aktiviteleri ve kariyer planları da dikkat çekiyor. Deprem korkusunu yenmek için terapi gören Bastık’ın yaşadığı tecrübeler, birçok insanın deprem ve doğal afet korkusuyla baş etme yöntemleri hakkında da fikir sahibi olmasını sağlayabilir. Şarkıcının açıklamaları, deprem gibi travmatik olaylar sonrası yaşanan duyguların ve tedavi süreçlerinin önemine dikkat çekiyor.