Şarkıcı Murat Dalkılıç 9. kez burun ameliyatı oldu! Michael Jackson'a benzetildi - Ensonhaber

Şarkıcı Murat Dalkılıç 9. kez burun ameliyatı oldu! Michael Jackson’a benzetildi – Ensonhaber

Ünlü pop müziği sanatçısı Murat Dalkılıç, geçirdiği dokuzuncu burun ameliyatı ile dikkatleri üzerine çekti. Sağlık sorunları nedeniyle konserlerini iptal etmek zorunda kalan Dalkılıç, yıllardır devam eden sağlık problemi nedeniyle ameliyat masasına yattı. Dalkılıç, operasyonun ardından yeni görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekti ve estetik operasyonlarla ünlü pop yıldızı Michael Jackson’a benzetildi.

Ünlü sanatçı, daha önce katıldığı bir programda yaşadığı hastalığı hakkında bilgi vermiş ve doğuştan gelen burun problemi nedeniyle ilkokul yıllarından beri sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini dile getirmişti. Dalkılıç, “Oramdan buramdan bir şeyler alınıp sürekli burnuma eklendi, artık bir şey de olsa burnumu yaptırmayacağım, yoruldum” şeklinde konuşmuştu.

Murat Dalkılıç’ın ameliyat geçirdiği haberleri hayranlarını üzse de, sanatçının sağlık sorunlarına çözüm bulmaya çalışması takdirle karşılandı. Pop müziğinin sevilen ismi, dokuzuncu burun ameliyatı sonrasında sağlığına kavuşmayı ve müzik kariyerine kaldığı yerden devam etmeyi umut ediyor.

Sanat dünyasının renkli isimlerinden Murat Dalkılıç’ın yeniden sağlığına kavuşması ve sahneye dönmesi, sevenlerini heyecanlandıracak bir gelişme olacak. Dalkılıç’ın müzik kariyerine sağlık sorunlarına rağmen devam etmesi, üstün bir mücadele ve azim örneği olarak takdirle karşılanıyor.

Dokuzuncu burun ameliyatıyla tekrar sağlığına kavuşan Murat Dalkılıç, hayranlarını sevindirmek ve onlara müziğiyle yeniden seslenmek için sabırsızlanıyor. Pop müziğin sevilen ismi, yaşadığı zorlu süreçten güçlü bir şekilde çıkmayı başardı ve şimdi yeniden sahneye dönmek için gün sayıyor.

Murat Dalkılıç’ın müzik dünyasına olan katkıları ve özverili çalışmaları, kendisini popüler bir sanatçı haline getirmiştir. Sağlık sorunlarına rağmen müziğe olan tutkusundan vazgeçmeyen Dalkılıç, her zorluğun üstesinden gelerek başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Hayranlarının desteği ve dualarıyla yeniden sağlığına kavuşan Murat Dalkılıç’ın, müziğe ve sahneye olan sevgisi her zaman yüksek olmuştur.