Şarkıcı Cenk Eren Ameliyat Olacak!

Ünlü şarkıcı Cenk Eren, sağ gözünde retina yırtılması tespit edilmesi sebebiyle ameliyat olacağını sosyal medya üzerinden hayranlarına duyurdu. Eren, geçmişte yaptığı estetik operasyonlarla adından sıkça söz ettirmişti. Ancak bu kez sağlık sorunuyla karşı karşıya kalan şarkıcı, ameliyat olacağı salı günü için takipçilerinden dualarını istedi.

58 yaşındaki şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Nazar ettiniz. Sağ gözümde retina yırtılması oldu. Salı günü (yarın) çok değerli hocam ameliyat edecek. Umarım her şey iyi olur, dualarınızla.” ifadelerini kullandı.

Eren, geçen yıllarda yaptığı derin yüz gerdirme operasyonuyla gençleştiğini iddia etmişti. Ancak bu sefer estetik değil, sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalan ünlü şarkıcının ameliyat sonrası durumu merak ediliyor.

Ünlü erkeklerin estetik operasyonlarla gençleşmesi son günlerde popüler bir konu olmuştu. Cenk Eren’in geçmişte yaptığı estetik operasyonlarla adından söz ettirmesi ve son olarak sağlık sorunu nedeniyle ameliyat olacak olması, ünlülerin estetik konusundaki tercihlerinin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.

Cenk Eren’in sağlık durumu ve ameliyat süreci, hayranlarını endişelendirmiş durumda. Salı günü gerçekleştirilecek olan ameliyatın başarılı geçmesi ve Eren’in sağlığına kavuşması için dualarınızı eksik etmeyin. Şarkıcının takipçileri, ameliyat sonrası Eren’in sağlığı hakkında gelecek olan güncellemeleri heyecanla bekliyor.

Kaynak: MYNET

Her şey yolunda gider ve Cenk Eren sağlığına kavuşursa, hayranlarına ve sevenlerine moral olacaktır. Ameliyat sonrası süreci merakla bekleyen herkes, ünlü şarkıcının sağlık durumuyla ilgili gelecek olan haberlere odaklanmış durumda. Eren’in geçireceği ameliyatın başarılı geçmesi ve sağlığına kavuşması dileklerimizle…