Aşırı sağcı İtalyan politikacı Salvini, Türk fındığı kullandığı için artık Nutella hayranı olmadığını söyledi - BBC.com

Salvini, Türk fındığı kullandığı için Nutella hayranı olmadığını belirtti

BBC’nin mobil sayfalarını hızlandırmak amacıyla kullanılan Google AMP teknolojisi için AMP ayarlarını yönetmek oldukça önemlidir. Bu ayarlar sadece AMP sayfaları için geçerlidir ve ziyaret ettiğiniz bir mobil sayfa AMP teknolojisi kullanılarak geliştirilmişse, bu ayarları yönetmeniz gerekebilir.

BBC’nin internet sayfalarının düzgün çalışabilmesi için bazı verileri toplaması gerekmektedir. Bu verilerin toplanma süreci hakkında detaylı bilgi almak için ilgili linki tıklamanız yeterlidir. Verdiğiniz izinleri lokal veri saklama yöntemi ile telefonunuzda sakladığımızı belirtmek isteriz.

AMP üzerinden veri toplamaya izin verdiğinizde, kişiselleştirilmiş reklamların sunulmasına onay vermiş olursunuz. BBC’nin ve reklam ortaklarının kişiselleştirilmiş reklamlar nasıl oluşturduğunu öğrenmek için ilgili linki tıklamanız yeterlidir. Eğer kişiselleştirilmiş reklamları görmek istemiyorsanız, ‘Veri toplamayı reddet ve devam et’ seçeneğini tıklayabilirsiniz. Ancak, yine de reklamları görmeye devam edeceksiniz, ancak kişiselleştirilmemiş olacak.

AMP ayarlarını değiştirmek istediğinizde, ‘Reklam seçenekleri/Verilerimi satma’ seçeneği altında dilediğiniz zaman bu ayarları değiştirebilirsiniz. Veri toplanmaya izin vermek isterseniz, ‘Veri toplanmaya izin ver ve devam et’, reddetmek isterseniz ‘Veri toplamayı reddet ve devam et’ seçeneklerini kullanabilirsiniz.

BBC’nin AMP ayarlarını yönetmek ve veri toplama konusunda şeffaf olması, kullanıcılarının gizliliğini korumaya önem verdiğini göstermektedir. Bu nedenle, bu ayarları doğru ve bilinçli bir şekilde yönetmek önemlidir. AMP teknolojisi ile geliştirilen sayfaları ziyaret ederken, veri toplama süreçleri konusunda bilinçli olmak ve tercihinize göre ayarları değiştirmek size daha güvenli bir internet deneyimi sunacaktır. Bu ayarları doğru şekilde yöneterek, kişisel verilerinizin güvende ve gizli kalmasını sağlayabilirsiniz.