Ramona Singer's Daughter Has Grown Up To Be Gorgeous - The List

Ramona Singer’ın Kızı Çok Güzel Bir Kadın Oldu – Liste

Avery Singer ve FedEx arasında bir sorun mu vardı? Temmuz 2020’de Page Six, “RHONY” yıldızı Ramona Singer’ın kızı Avery’in, Batı Köyünde bulunan evinden çıkarken bir grup FedEx çalışanı ile tartışma yaşadığını bildirdi. Yayına göre bir görgü tanığı, Avery’in eşyalarını paketlemeyi reddettikten sonra sinirlendiğini ve bu eşyaların arasında 10’dan fazla depo kutusu, bir karton kutu ve birkaç giysi çantası olduğunu söyledi. FedEx’in aslında bir taşıma şirketi olmadığı hatırlatıldığında, Avery’in çatırdadığı söylendi. Gerçeklik yıldızının çıkıp eşyalarını çalışanlara bıraktığı iddia edildi. Peki … hiçbiri gerçekten yaşandı mı?

Avery’in temsilcisi, olayın raporda belirtilen şekilde gerçekleşmediğini iddia ederek, tüm dedikoduların “gerçeği yansıtmayan ve son derece abartılı” olduğunu belirtti. Daha önce FedEx mağazasından eşya gönderdiğini, ancak “göndermek istediği kutunun boyutunu hizmet edememeleri nedeniyle başka bir yere gitmek zorunda kaldığını” söyledi. İşte bu kadar!

Reality Blurb’e göre, Avery sonunda gerçeği ortaya çıkarmak için sosyal medyaya da başvurdu. Dumbo Moving + Storage adlı bir şirkete atıfta bulunan birkaç Instagram Hikayesi paylaştı – hatta işe yardım eden çalışanlar için kahve bile aldı ve önemli iş tamamlandığında onlara teşekkür etti. Bu, manşetlere her zaman güvenemeyeceğimizi gösteriyor.