Oğuzhan Koç

Oğuzhan Koç’un ‘Survivor’ yanıtı: Cinlerim tepeme çıkıyor – Bursada Bugün

Şarkıcı Oğuzhan Koç, Demet Özdemir ile olan 8 aylık evliliğini sonlandırmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Levent’te görüntülenen ünlü isim, gazetecilerle konuşarak İzmir’de bir konserine gitmek üzere yola çıktığını ve olaysız bir gün geçirmeyi umduğunu dile getirdi. Ramazan Bayramı konserlerinde sahne fiyatları hakkında sorulan bir soruya “Bilmiyorum ki! Çok mu yüksekmiş? Ne güzel, maşallah. Allah arttırsın” şeklinde yanıt verdi.

Bayramdan sonra Acun Ilıcalı’nın yanına Dominik’e tatile gideceğini belirten Koç, “Survivor’dan teklif alsanız gider misiniz?” sorusuna “Hayatta gitmem! Ben boğa burcuyum, açlığa dayanamam. Bir öğün kaçırdığımda cinlerim tepeme çıkıyor, o yüzden bana göre değil.” şeklinde cevap verdi.

Oğuzhan Koç’un açıklamaları magazin gündemine yansırken, hayranlarından da yoğun ilgi gördü. Koç’un net tutumu ve espri anlayışı takipçileri tarafından beğenilirken, konser programları ve tatil planlarıyla da merak konusu oldu. Ünlü ismin yaşamına dair detaylar, magazin basınında geniş yer bulurken, popülerliği ve sempatikliğiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Her açıklamasıyla ve hareketiyle dikkat çeken Oğuzhan Koç, takipçilerini heyecanlandırmaya ve meraklandırmaya devam ediyor.