NOM NOM Welcomes Culinary Maestros from Raffles Istanbul for Exclusive Kitchen Takeover - Indonesia Expat

NOM NOM, Endonezya’da Raffles Istanbul’dan Usta Şefleri Ağırlıyor

Şef Meyrick’in en son yemek deneyimi olan NOM NOM, orijinal ilhamlar etrafında inşa edilmiş ve yerel malzemelerle zenginleştirilmiş, macera konusundaki sınıra yakın bir obsesyonla yükseltilmiştir. Türkiye’den gelen NOM NOM, Raffles Istanbul’dan iki ünlü şefi Canggu’daki Billy Ho ve Ubud’daki Honey & Smoke’da özel bir mutfak ele geçirmesiyle ağırlıyor. Bu heyecan verici işbirliği, Şef Will Meyrick’in 2023’teki unutulmaz mutfak ele geçirmesinden kaynaklanmaktadır. Şimdi, Raffles Istanbul bu iyiliği geri getiriyor ve Bali’ye mutfak sihrini getiriyor. Otelin tanınmış gastronomik mükemmelliğini temsil eden İsokyo’dan Şef Numan Demirkale ve Rocca Grill & Terrace’dan Şef Yusuf Türk, olağanüstü yeteneklerini sergileyecek ve unutulmaz bir yemek deneyimi vaat ediyor.

Etkinlik Tarihleri ve Saatleri:
Billy Ho, Canggu: 19 ve 20 Temmuz 2024 tarihlerinde saat 17:30’dan itibaren
Honey & Smoke, Ubud: 26 ve 27 Temmuz 2024 tarihlerinde saat 17:30’dan itibaren

Şef Numan Demirkale ve Şef Yusuf Türk gibi şefler hakkında detaylı bilgiler verilmiştir. İkisinin de mutfak serüvenleri ve yemeklerinde kullandıkları yöntemlere değinilmiştir. Özellikle İsokyo’nun Pan-Asya mutfağı ve Rocca Grill & Terrace’ın Akdeniz mutfağındaki başarıları vurgulanmıştır.

Bu özel mutfak ele geçirmesi etkinliğini kaçırmayın. Şef Numan Demirkale ve Şef Yusuf Türk’ün mutfak sanatını deneyimlemek için şimdi masanızı ayırtın. Rezervasyon ve daha fazla bilgi için lütfen Billy Ho ve Honey & Smoke ile iletişime geçin.