Newcastle ‘express interest’ in Galatasaray star after impressive Euro 2024 – Report - NUFC Blog

Newcastle, Euro 2024’te etkileyici performans sergileyen Galatasaray yıldızına ilgi gösteriyor – Haber raporu

Newcastle United, Arsenal ve Liverpool, Türk hücum oyuncusu Barış Alper Yılmaz’ın bu yaz Euro 2024 turnuvasında sergilediği performansla etkilenmiş gibi görünüyor. Graeme Bailey’in son yazısına göre, Almanya’daki ışıltıları ve dur durak bilmeyen koşularıyla dikkat çeken Yılmaz’a aracılar aracılığıyla ilgilerini ilettikten sonra tüm bu kulüplerin ilgisini çekmeyi başardığı belirtiliyor. Newcastle, Jarrod Bowen ve Bryan Mbeumo gibi isimlerle ilişkilendirilmesinin ardından yeni bir sağ kanat oyuncusu arayışında ve eğer ilgi haberleri doğruysa Yılmaz da bu listede yer alacak gibi görünüyor.

Galatasaray’da geçirdiği sezonun ardından Yılmaz, tüm organizasyonlarda yedi gol ve 12 asistle takımının şampiyon olduğu sezon boyunca etkileyici bir performans sergiledi. Ancak, en çok dikkat çeken performanslarını sergilediği turnuvadan sonra üst düzey takımların dikkatini çekmeyi başardı. 24 yaşındaki oyuncu, Türkiye’nin Euro 2024’teki beş maçında tam 90 dakika oynadı ve çeyrek finalde Hollanda’ya elendiği maça kadar takımını yönlendirerek takımının başarısında büyük rol oynadı. Ayrıca kulüp ve ülke takımında hem sağ hem sol kanatta hem de ileri uçta oynayabilme özelliğiyle de biliniyor.

Yılmaz’ın Euro 2024’teki performansı, özellikle Almanya’da yapılan turnuvada sergilediği müthiş koşular ve çalışma disipliniyle dikkat çekti. Bu performansıyla kendisine bir çok hayran kazandıran Yılmaz, Türk futbolunun geleceği için de umut vadeden genç oyunculardan biri olarak dikkat çekiyor.

Özetle, Barış Alper Yılmaz’ın Euro 2024’teki performansı, Newcastle United, Arsenal ve Liverpool gibi büyük kulüplerin dikkatini çekmeyi başarmış durumda. Türkiye Milli Takımının genç yetenekli oyuncusu, Galatasaray’daki başarılı sezonunun ardından uluslararası platformda da kendini kanıtlamış gibi görünüyor. Yılmaz’ın her geçen gün artan performansı ve potansiyeli, futbol dünyasında heyecan verici bir gelişmeye işaret ediyor. Bu genç yetenek, gelecekte Türk futbolunun önemli isimlerinden biri olmaya aday gibi görünüyor.