Countdown starts for music and life festival - Hurriyet Daily News

Müzik ve yaşam festivali için geri sayım başlıyor – Hürriyet Daily News

Istanbul Festival, Festival Park Yenikapı’da milyonlarca ziyaretçiye unutulmaz bir müzik şöleni sunacak. 2023 yılında 800.000’den fazla ziyaretçiyi ağırlayan İstanbul Festivali bu yıl 2-18 Ağustos tarihleri arasında Festival Park Yenikapı’da en popüler sanatçılarla ziyaretçileri bir araya getirecek. Bu yıl festivalin konser takvimine dünya çapında ünlü yıldızlar eklendi. Örneğin, tüm zamanların en büyük DJ’si olarak adlandırılan ve 12 yıl sonra Türkiye’deki hayranlarıyla buluşacak olan ödüllü DJ Tiësto da bunlardan biri. Bu yıl festivalde sahne alacak diğer sanatçılar arasında Manga, Reynmen, Semicenk, Hande Yener, Lost Frequencies, Mavi Gri, Fatma Turgut, Duman, Kenan Doğulu, Mabel Matiz, Mor ve Ötesi, BEGE, Lvbel C5, Blok3, Burak Yeter, Jason Derulo, Yıldız Tilbe, M Lisa, Motive, Emir Can İğrek, Sertab Erener, Can Ozan, Dolu Kadehi Ters Tut, Yayla Trio, Pinhani ve Melike Şahin yer alıyor.

İstanbul Festival’in gerçekleşeceği 120.000 metrekarelik Festival Park Yenikapı, çocuk atölyeleri ve ödüllü e-spor turnuvaları gibi farklı etkinliklere de ev sahipliği yapacak. İstanbul Festivali katılımcıları ayrıca yiyecek ve içecek alanında farklı lezzetleri tatma fırsatına sahip olacaklar. Carvak Best of The Streets turnuvası altı kategoride düzenlenecek; 12, 14, 16, 18 yaş altı, yaşlılar ve elitler. Ulusal, FIBA Pro ve Türkiye şampiyonu sporcuların da yer alacağı bu heyecan verici turnuva, Türkiye tarihindeki en kalabalık katılımlı uluslararası turnuva olarak kayda geçecek. 300 Türk Lirası başlangıç ​​fiyatlarıyla sunulan festival biletleri istanbulfestivali.com web sitesinden satın alınabilecek.

Bu yılın İstanbul Festivali büyük bir heyecanla karşılanırken, ziyaretçilerin müzik dolu bir deneyim yaşamaları bekleniyor. Festival Park Yenikapı’da başlayacak etkinlikler dünya çapında ünlü sanatçıları ve farklı etkinlikleri bir araya getirecek. Büyük bir katılım ve ilgiyle karşılanması planlanan festival, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Başta DJ Tiësto olmak üzere birçok ünlü sanatçının sahne alacağı festival, müzik ve eğlencenin bir arada olduğu muhteşem bir atmosfer sunacak. Istanbul Festivali’nin bu yılki programı çeşitli müzik türlerinden sanatçıları bir araya getirirken, aynı zamanda spor etkinlikleri ve lezzetli yemeklerle dolu bir festival deneyimi sunacak.