Details About Miley Cyrus' Super Bowl Pregame Performance - The List

Miley Cyrus’ın Super Bowl Öncesi Performansı Hakkında Detaylar – Liste

TikTok Tailgate etkinliğinin Şimdiki Zaman’da (EST) 2:30 ve Pasifik Standart Zamanı’nda (PST) 11:30’da (Super Bowl gününde) yalnızca TikTok üzerinde yayınlanacağı Variety tarafından bildirildi ve “mekanında ön oyun misafirperverlik etkinliği” olacak. Bu etkinlik özel olarak pandemi sırasındaki çabalarını göstermek için davet edilen 7,500 aşılanmış sağlık çalışanı için düzenlenmiştir ve onlara ücretsiz bir şekilde Super Bowl’a katılma imkanı sunmaktadır. Benzer şekilde, stadyumun 66,000 kişilik kapasitesinin üçte biri olan yaklaşık 22,000 taraftar da oyunu izleme fırsatı bulacak. Ayrıca ekstra 14,500 taraftar da sanal olarak katılmak için bilet satın almıştır.

Cyrus Instagram’da etkinliğe katılma heyecanını paylaşarak, “TIKTOK TAILGATE için orada olacağım!!! Maçtan önce NFL’ın onurlu konukları için bir gösteri yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum…. Tampa ve ülke genelinden sağlık çalışanları!” dedi. Performanslarının bir kısmı CBS Super Bowl LV Ön Oyun Gösterisi olarak da televizyonda yayınlanacak. NFL Twitter hesabı da seçilen sağlık çalışanları için “Midnight Sky” şarkıcısının performansı için heyecanını paylaştı, bu etkinliğin ne kadar özel olduğunu vurguladı.

Etkinlikte ayrıca DJ Steve Aoki’nin de performans sergileyeceği belirtilmektedir. TikTok Tailgate, TikTok’un ABD başkanı olan Vanessa Pappas tarafından yapılan açıklamaya göre, Super Bowl’a gelen insanları deneyimlerini paylaşmaya teşvik etmek için bir fırsat olarak da görülmektedir. Bu etkinlikle, izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunulmakta ve etkinlik sırasında kullanıcılara özel filtrelerin ve efektlerin ve müzik çalışmalarının kullanımı talep edilmektedir.

Etkinlik ayrıca NFL’in gelecek aylarda yapmayı planladığı diğer etkinlikler hakkında da bilgi verecek. Miley Cyrus ve Steve Aoki gibi tanınmış isimlerin katılacağı TikTok Tailgate, pandemi döneminde ön saflarda yer alan sağlık çalışanlarına teşekkür etmek ve moral vermek amacıyla düzenlenen özel bir etkinlik olarak tarihe geçecektir. Milyonlarca insanın izleyebileceği bu etkinlik, TikTok’un genç kitleye ulaşmada ne kadar etkili bir platform olduğunu da gözler önüne serecektir. Bu etkinlik, Super Bowl heyecanını daha da artıracak ve unutulmaz anılarla dolu bir gün yaşatmaya hazırlanıyor.