Merve Özbey oğlu Emir'in fotoğrafını paylaştı - Milliyet

Merve Özbey, oğlu Emir’in fotoğrafını sosyal medyada paylaştı

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, son paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. 2020 yılında Kenan Koçak ile evlenen ve geçen yıl kızı Elif Özüm’ü kucaklarına alan çift, bir yıl arayla ikinci kez anne-baba olmanın sevincini yaşadı. Geçtiğimiz eylül ayında oğulları Emir’i kucaklarına alan Özbey, mutluluğunu takipçileriyle paylaştı.
Oğlu Emir’in yüzünü ilk defa gösteren şarkıcı, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Paylaşımında “Merhaba ben EMİR. Nam-ı diğer EMİİİİ” diyen Özbey, takipçilerinden büyük ilgi ve beğeni topladı.
Merve Özbey’in paylaşımıyla birlikte sevenleri tarafından yoğun ilgi gören Emir, annesinin kucaklarında poz verirken kamera karşısında oldukça sevimli görünüyordu. Özbey’in oğluyla ilk kez birlikte çekildiği bu kare, takipçileri tarafından büyük beğeni aldı.
Özbey’in bu mutlu anlarını paylaşmasıyla birlikte sosyal medyada Merve Özbey ve Emir konuşulmaya başlandı. Takipçileri, çiftin mutluluğuna ortak olarak yorumlarını ve beğenilerini paylaştı.
Merve Özbey’in kariyerindeki başarılı adımların yanı sıra, ailesiyle yaşadığı mutlu anları da paylaşması, hayranlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcının oğlu Emir ile çektiği sevimli pozu görenlerin yüzünü güldürürken, Özbey’in samimi paylaşımları takipçileri tarafından büyük beğeni topluyor.
Özbey’in oğlu Emir ile çektiği bu mutlu kare, hayranlarını duygulandırdı ve ailelerinin mutluluğunu paylaştı. Merve Özbey, ailesiyle yaşadığı bu güzel anları takipçileriyle paylaşmaya devam ederek, sevenlerinin destek ve sevgisini arkasına alıyor.
Ünlü şarkıcı Merve Özbey’in oğlu Emir’in yüzünü gösterdiği paylaşımıyla sosyal medyada gündeme oturması, hayranlarını sevindirdi. Özbey’in mutlu ailesini ve sevimli oğlunu paylaşması, takipçileri tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılandı. Özbey’in birlikte çekildiği oğlu Emir ile olan pozları, hayranları tarafından büyük beğeni kazanırken, ünlü şarkıcının ailesiyle yaşadığı mutluluk, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Merve Özbey’in oğlu Emir ile olan samimi fotoğrafları, hayranları tarafından büyük bir sevgiyle karşılanırken, ünlü şarkıcının aile mutluluğu da takipçileri tarafından büyük destek görüyor.