Mersin'li iş insanı politikacı Çani MEİGDER’i ziyaret etti - anamurekspres.com

Mersin’li iş insanı politikacı Çani MEİGDER’i ziyaret etti

Mersin İnternet Gazeteciler Cemiyeti’ne gerçekleştirdiği ziyaret sırasında önemli açıklamalarda bulunan İş İnsanı İsa Çani, Mersin’in potansiyeline dikkat çekerek, “Mersin’e top yekün sahip çıkılırsa dünya kenti olabilir” dedi. Geleceğin gazetecileri olarak nitelendirdiği internet gazetecilerine verdiği değeri vurgulayan Çani, neden CHP milletvekili aday adayı olduğunu da açıkladı. Çani, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun politikasını ve kişiliğini takdir ettiğini belirtirken, CHP çatısı altında politika yapmanın daha anlamlı olduğunu dile getirdi.
İş dünyasındaki deneyimi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki konumuyla Mersin’in Dubai olabileceğine dikkat çeken Çani, Mersin’e sağlayacağı faydalardan bahsetti. Mersin’in potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek kent ekonomisine katkı sağlayacağını belirten Çani, Mersin’e yatırım yapacak ve kente değer katacak projeler üzerinde çalışmaya hazır olduğunu ifade etti.
MEİGDER Başkanı A. Vahap Şehitoğlu ise İsa Çani’nin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, Çani’nin milletvekili seçilmesi halinde Mersin’e büyük katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti. Çani’nin şehre olan sevgisi ve potansiyelinin farkında olduklarını belirten Şehitoğlu, Mersin’in gelişimine katkı sağlayacak her türlü adıma destek olacaklarını vurguladı.
İsa Çani’nin Mersin için vizyoner projeler geliştirmesi ve kent ekonomisine katkı sağlamayı hedeflemesi, Mersin’in geleceği adına umut verici bir adım olarak değerlendiriliyor. Çani’nin kent ve halkı için çalışmaya hazır olduğunu ve Mersin’in potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek kente değer katacağını belirtmesi, gelecek adına umut vaat eden gelişmelerin habercisi olarak değerlendiriliyor.
İsa Çani’nin ziyareti, Mersin İnternet Gazeteciler Cemiyeti üyeleri tarafından memnuniyetle karşılandı ve kent için yapılacak çalışmalara destek olacaklarını belirttiler. Çani’nin Mersin’e duyduğu sevgi ve kent için geliştirdiği projeler, kent ekonomisine olumlu etkiler yapacak potansiyeli taşıyor. İlerleyen süreçte Çani’nin Mersin’e yapacağı katkılar merakla beklenirken, kent için olumlu gelişmelerin yaşanması umudu artıyor.