Manu Manzo on Cultivating the Best Version of Yourself - Adweek

Manu Manzo, Kendinizin En İyi Versiyonunu Geliştirmek Üzerine Adweek’te

Manu Manzo gibi müzisyenler için müzik şüphesiz sayısız şekilde insanlara hitap eden evrensel bir dildir. Manzo, hayatını adamış olan tutku dolu bir şarkıcı, söz yazarı ve yapımcıdır. Müzik tarzı pürüzsüz ve büyüleyici olarak tanımlanabilir ve Meksika, İspanya ve şu anki evi Miami’deki yaşam deneyimlerinden etkilenir. Manzo’nun ilk EP’si “Como Soy” 2015 yılında piyasaya sürüldü ve ona 2015 Latin Grammy’lerinde En İyi Yeni Sanatçı adaylığı getirdi. 2018 yılında “Intermedio” ve 2019 yılında “Después de Las 12” adlı diğer iki başarılı projesi izledi. Son zamanlarda, Manzo 2019’da Fransız müzik festivali Midem’in Hızlandırıcı Programı’nda Venezuela’yı temsil etti ve 2020 Viña del Mar Festivali’nde Şili’yi temsil etti. Miami’deki III Points Festivali’nde Rosalía için açılış yaptığı gibi Art Basel Miami’de de performans sergiledi. En son albümü “Luna En Geminis” Mayıs sonunda piyasaya sürüldü ve son üç yılda yaşadığı aşkı, kaybı ve büyümeyi ele almaktadır.

Bu bölümde Young Influentials’ın sunucusu ve Adweek dijital editörü Colin Daniels, Manzo ile oturup şarkı söyleme sevgisinden, yeni albümünün yayınından ve merakla beklenen turundan bahsediyor. Yeni bölümü aşağıdan dinleyebilir veya Apple Podcasts, Spotify, Stitcher veya iHeartRadio’da dinleyip abone olabilirsiniz.

Müzik, birçok açıdan insanlara hitap eden evrensel bir dildir ve Manu Manzo gibi tutkulu müzisyenler için yaşam boyu bir taahhüt haline gelmiştir. Manzo’nun müziği, Meksika, İspanya ve Miami’deki yaşam deneyimlerinden etkilenerek pürüzsüz ve büyüleyici bir tarza sahiptir. 2015 yılında çıkardığı ilk EP’si “Como Soy” ile 2015 Latin Grammy’lerinde En İyi Yeni Sanatçı adaylığı kazandı. Daha sonra 2018’de “Intermedio” ve 2019’da “Después de Las 12” adlı başarılı projeleri izledi. Son zamanlarda, Manzo Fransız müzik festivali Midem’in Hızlandırıcı Programı’nda Venezuela’yı temsil etti ve 2020 Viña del Mar Festivali’nde Şili’yi temsil etti. Miami’deki III Points Festivali’nde Rosalía için açılış yaptığı gibi Art Basel Miami’de de performans sergiledi. En son albümü “Luna En Geminis” Mayıs sonunda piyasaya sürüldü ve son üç yılda yaşadığı aşkı, kaybı ve büyümeyi ele almaktadır.

Bu bölümde Young Influentials’ın sunucusu ve Adweek dijital editörü Colin Daniels, Manzo ile oturup şarkı söyleme sevgisinden, yeni albümünün yayınından ve merakla beklenen turundan bahsediyor. Yeni bölümü aşağıdan dinleyebilir veya Apple Podcasts, Spotify, Stitcher veya iHeartRadio’da dinleyip abone olabilirsiniz. Manzo’nun müziği, dinleyicilere duygusal bir bağ kurarak onların hayatlarına dokunmayı başarıyor. Onun tutkulu performansları ve etkileyici şarkıları, insanları düşündürmeye ve duygularını harekete geçirmeye teşvik ediyor.

Manu Manzo gibi yetenekli müzisyenler, müziği aracılığıyla insanlara ulaşmayı ve onlarla etkileşimde bulunmayı başarıyor. Manzo’nun müziği, dinleyicilere duygusal bir bağ kurarak onların hayatlarına dokunmayı başarıyor. Onun tutkulu performansları ve etkileyici şarkıları, insanları düşündürmeye ve duygularını harekete geçirmeye teşvik ediyor. Adweek’in digital editorü Colin Daniels, Manzo ile yaptığı röportajda onun müziğe olan tutkusunu ve yeni albümünün çıkışını konu alıyor. Dinleyiciler ise Apple Podcasts, Spotify, Stitcher veya iHeartRadio üzerinden bu röportajı dinleme ve abone olma imkanına sahiptirler.