Scott McTominay to Galatasaray latest as Man United set price after 'talks' - Manchester Evening News

: Manchester United Fiyat Belirledi! Scott McTominay Galatasaray’a – Manchester Evening News

Manchester United, Scott McTominay’ın geleceğini henüz çözemedi ve kontratı gelecek yaz sona erecek. McTominay’ın Galatasaray’ın ilgisinin odağı olduğu anlaşılıyor ancak United, İskoçya Milli Takımı ile ilgili erken teklifleri reddetti. Gelecek yıl kontratı sona erecek olsa da kulübün bir yıllık opsiyonu bulunuyor.

Önceki yıllarda West Ham’ın 30 milyon sterlinlik teklifini reddeden United, McTominay’ı önemli bir kadro üyesi ve yüksek değerli olarak görüyor. O, ardından kariyerinde en iyi sezonunu geçirdi, on gol attı ve Manchester City’ye karşı FA Kupası finalinde başladı.

Ancak, Sky Sports Germany’den gelen raporlara göre, Galatasaray henüz orta saha oyuncusu için umudu kesmemiş ve McTominay’ı orta sahaları için tercih ettikleri çözüm olarak görüyorlar. Oyuncunun bir transfer için ‘açık olacağına’ inanıyorlar. United ile görüşmeler başlatıldı ve her iki kulüp de iletişimde kalmaya devam ediyor. United’ın Türk devler için ‘çok fazla’ olarak düşünülen 30 milyon Euro’ya ödeme talep ettiği belirtiliyor.

Bu söylenenlerle birlikte, United Paris Saint-Germain’den Manuel Ugarte ile kişisel anlaşmalar yapmıştır. Bu da Casemiro veya McTominay’ı çıkış kapısına doğru itebilir.

Ancak, Sir Jim Ratcliffe, United’da daha genç ve canlı bir takım kurmayı hedefliyor. Casemiro’nun Old Trafford’daki geleceği belirsizdir çünkü başka bir başarısız sezonun ardından Suudi Arabistan’a transfer olma konusunda sürekli olarak bağlantı kurulmaktadır.

MUFC Pro’yu ŞİMDİ ücretsiz deneyin

Mükemmel uygulamamıza abone olun ve M.E.N’ın eşsiz Manchester United kapsamından en iyi şekilde faydalanın. Reklamlar, pop-up’lar veya dikkat dağıtıcılar yok – sadece mükemmel içeriğimiz en iyi şekilde sunuluyor. Kırmızılarla ilgili kapsamlı, tüm gün boyunca kapsama ve Samuel Luckhurst ve yetkili United yazarlarımızdan gelen kesinlikle hedef belirleyici son dakika haberleri ve içgörü, aboneler için özel içerik, (yakında) United bilginizi test etmek için quiz gibi yeni etkileşimli öğeler. Aksiyonun ön saflarında yer almak için MUFC Pro’yu ilk ay ücretsiz tamamen ücretsiz deneyin. Uygulamamızı iPhone’da buradan, Android’de buradan indirerek başlayabilirsiniz. Zaten uygulamamızı kullanıyorsanız, ”MUFC Pro’,’ Abone Ol’ veya ‘Reklamları Kaldır’ bağlantılarına tıklayın. *Ücretsiz deneme yılda 19.99 sterlin karşılığında otomatik yenilenecektir, iptal edilmedi. T&C’ler geçerlidir. Reklamsız, standart ekran reklam formatlarını görmeyeceğiniz anlamına gelir, okuduğunuz seçili makaleler ticari mesajlar/ortaklık bağlantıları içerebilir.