Mahmut Tuncer: Lahmacunu ekmeğe sarıp yerdİk - Haberler - Hürriyet

Mahmut Tuncer’den şaşırtan açıklama: “Lahmacunu ekmeğe sarıp yerdik”

Ünlü şarkıcı Tuncer, çocukluk yıllarında yaşadığı zorlukları anlattı. 6 kardeş olduklarını ve ailenin toplamda 8 kişilik olduğunu belirten Tuncer, çocukken lahmacunu ekmeğe sarıp yediklerini dile getirdi. “Yarım kilo kıymadan kaç lahmacun çıkar?” sorusunu soran Tuncer, yılda sadece bir kez lahmacun yapılmasına rağmen o lahmacunu doymak için ekmeğe sarıp yediklerini belirtti. Şöhreti yakaladıktan sonra para kazanmaya başladığını ifade eden şarkıcı, 4 çocuk babası olmanın zorluklarından da bahsetti.

Kız babası olmanın zorluklarına değinen Tuncer, büyük kızının arkadaşlarıyla telefonda konuştuğunu ve karşısına erkek sesi çıkarsa “Kimsin lan sen?” diyerek şaka yaptığını söyledi. Bu durumun ardından arkadaşlarının bir daha aramadığını belirten Tuncer, kızının yaşadığı zorlukları da dile getirdi. “Benim zorluğumu Pınar çekti, sefasını da Gizem yaşadı” diyen şarkıcı, çocuklarıyla olan ilişkisinin zorluklarını açıkladı.

Tuncer, müzik kariyerindeki başarısının yanı sıra aile hayatında da önemli bir yolculuk yaşadığını belirtti. Zorlukların onu güçlendirdiğini ve aile bağlarının ne kadar önemli olduğunu anladığını dile getiren Tuncer, çocukları için her zaman en iyisini yapmaya çalıştığını vurguladı.

Şarkıcı, çocukluk yıllarında yaşadığı zorlukları anlatarak okuyucularını duygulandırdı. Ailesiyle birlikte geçirdiği zorlu günlerin onu bugünlere getirdiğini söyleyen Tuncer, aile bağlarının ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Aynı zamanda kız babası olmanın zorluklarına da değinen şarkıcı, çocukları için her zaman en iyisini yapmaya çalıştığını belirtti.

Tuncer’in verdiği röportajda ailesiyle yaşadığı zorlukları anlatması, okuyucuları duygulandırdı. Çocukluk yıllarında ekmeğe sarıp yedikleri lahmacunların hatırasını paylaşan Tuncer, aile bağlarının önemine dikkat çekti. Şöhreti yakaladıktan sonra para kazanmaya başladığını dile getiren Tuncer, kız babası olmanın getirdiği zorlukları anlattı. Aile hayatındaki mücadelelerini ve çocukları için gösterdiği özveriyi okuyucularıyla paylaşan Tuncer, duygusal bir röportaj verdi.