Lauren Hashian: 5 Things To Know About The Rock’s Gorgeous Wife - HollywoodLife

Lauren Hashian: The Rock’ın Muhteşem Eşi Hakkında Bilmeniz Gereken 5 Şey

Ünlü aktör Dwayne Johnson artık evli bir adam! ‘Hobbs & Shaw’ yıldızı Lauren Hashian ile evlendi. ‘Hızlı ve Öfkeli’ ve WWE hayranları kutlarken, yeni ‘Bayan The Rock’u yakından tanıyalım.
Dwayne “The Rock” Johnson, 47 yaşında, 18 Ağustos 2019’da Hawaii’de uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Lauren Hashian, 34 yaşında, ile evlenmiş olduğunu dünyaya duyurduğu bir Instagram paylaşımı yaptı. Kıyıda çekilen bu nefes kesen fotoğraf arka planda görülüyor. Çift, uzun süredir birlikte olmalarının ardından evliliğe adım atmış oldular. Dwayne ve yeni ‘Bayan Johnson’ evlilik mutluluğunu yaşarken, Lauren’ın hakkında bilmeniz gerekenleri sıralayalım.
1. Dwayne ile 2007 yılından beri birlikte.
The Rock, Instagramı sıkça kullansada (154 milyon takipçisi olduğunu unutmayalım), çoğu zaman ilişkisi hakkında detayları paylaşmaz. 2015 yılında Esquire’a verdiği bir röportajda ilişkisi hakkında konuştu. “Yaklaşık sekiz, dokuz yıldır Lauren Hashian ile birlikte yaşıyoruz. O bir şarkıcı-şarkı yazarı. Florida’da kızımız Simone ile birlikte çok vakit geçiriyoruz…” dedi. Daha fazla başarı ve mutluluk elde etmek için ev hayatının sağlam olması gerektiğini belirtti.
2. The Rock ile iki çocuğu var.
Yukarıda Dwayne’ın bahsettiği 18 yaşındaki Simone, eski eşi ve iş ortağı Dany Garcia’dan geliyor. The Rock ve Lauren’ın kendi çocukları var. İlk olarak Jasmine’i 2015’te, son olarak ise Tiana’yı 2018’de dünyaya getirdi.
3. The Rock’un eşi rock’n roll’den geliyor.
Lauren, Lynwood, Massachusetts’te büyüdü. Babasının klasik rock grubu Boston’un davulcusu olduğunu fark ettiğinizde bu oldukça mantıklı hale gelir. Lauren’ın babası John “Sib” Hashian, grubun orijinal davulcusu Jim Masedea’nın yerine 1975 yılında katıldı. Sib maalesef 2017 yılında vefat etti.
4. Aşk bu ikisinin ‘plan’ının bir parçasıydı…
Çift, The Rock’un 2006 yapımı filmi The Game Plan’i Boston bölgesinde çekerken tanıştı. O sıralar The Rock ilk karısıyla evliydi. 2007 yılında boşandıktan sonra The Rock ve Lauren’ın çıkmaya başladığı iddia edildi.
5. …ama evlilik değildi?
Yalnızca bir yıl önce, The Rock, Lauren’ın parmağına yüzük takma konusunda acelesi olmadığını belirtti. 2018 filmi Skyscraper’ı tanıtırken Entertainment Tonight’a, “Ona her zaman eşim diyorum. Birçok kişi ‘Evlendiniz mi?’ diye soruyor. ‘Hayır, sakin ol’ diyorum.” İki güzel kızlarıyla birlikte 12 yıllık bir birliktelikten sonra, The Rock için ‘evet’ deme vakti geldi.