Kocaeli’de İrfan Zeki Er’in kızı Sopalı’ya doktor atandı

İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İrfan Zeki Er’in kızı Hatice Cansu Er, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne dahiliye uzmanı olarak atandı. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Dr. Er, İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ihtisasını tamamlamıştır. Hastane yetkilileri, Dr. Er’in yeni görevinde başarılar dileyerek hasta kabulüne başladığını duyurmuşlardır.

Dr. Hatice Cansu Er, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İrfan Zeki Er’in kızı olarak, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde göreve başlamıştır. Uzmanlık alanı dahiliye olan Dr. Er, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olup, ihtisasını İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlamıştır. Hastaneden yapılan açıklamada, Dr. Er’in hasta kabulüne başladığı ve yeni görevinde başarılı olması temennisinde bulunulmuştur.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İrfan Zeki Er’in kızı olan Hatice Cansu Er, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde iç hastalıkları uzmanı olarak çalışmaya başlamıştır. 1993 doğumlu olan Dr. Er, eğitimini Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamış ve ihtisasını İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde almıştır. Hastane yönetimi, Dr. Er’in hasta kabulüne başlamasıyla ilgili memnuniyetlerini dile getirmiş ve yeni görevi için başarılar dileyerek hoş geldiniz demişlerdir.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İrfan Zeki Er’in kızı olan Hatice Cansu Er, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne dahiliye uzmanı olarak atandı. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Dr. Er, ihtisasını İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlamıştır. Hastaneden yapılan açıklamada, Dr. Er’in hasta kabulüne başladığı belirtilmiş ve yeni görevinde başarılar dileyerek hoş geldiniz denilmiştir.

Hatice Cansu Er, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İrfan Zeki Er’in kızı olarak, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dahiliye uzmanı olarak göreve başlamıştır. 1993 İstanbul doğumlu olan Dr. Er, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olup, ihtisasını İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlamıştır. Hastane yönetimi, Dr. Er’in yeni görevinde başarılar dileyerek hasta kabulüne başladığını duyurmuştur.