Kea Peahu says Jennifer Lopez is a fun mom at sleepovers - Page Six

Kea Peahu: “Jennifer Lopez, uyku partilerinde eğlenceli bir anne!” – Page Six

Jennifer Lopez, olağan bir anne olmaktan uzaktır, o kadar harika bir annedir ki gerçekten bir anne olduğunu unutabilirsiniz. Özellikle 13 yaşındaki profesyonel dansçı Kea Peahu, Lopez ile “It’s My Party” turunda iki buçuk ay geçirdi ve “Hustlers” yıldızının kızı Emme ile arkadaş oldu. Peahu’nun annesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, J-Lo’nun Peahu’ya sahip olduğu tüm öğünler için puanları hak ettiğini belirtiyor. “Jennifer Lopez ne istediğimizi yememize izin verdi ama oraya gittiğimde ev yapımı yemekler vardı ve gerçekten lezzetliydi” dedi.

Peahu, Lopez’un tur sırasında ayrı yemekler hazırlattığını ekledi ve Grammy adayının “çok tatlı” olduğunu belirtti. “Jennifer Lopez, çok çalışkan ama çok alçakgönüllü biri,” dedi Peahu. “Herkesin iyiliğiyle ilgilendiğinden emin oluyor ve herkesin iyi olduğundan emin oluyor. Onunla birlikte performans sergilemek sadece bir onurdu”.

Peahu, boş zamanlarında harika absleri korumak amacıyla Lopez’un ayrı yemekler yaptığını gözlemlediğini belirtti ve Lopez ile tanışmasını ilk kez, Lopez’un bir yarışma programı olan “World of Dance”‘in ikinci sezonunda yarıştığı sırada yaşandığını söyledi. Peahu, aynı zamanda, “The Ellen DeGeneres Show”da da yer alarak milyonların kalbini kazandı ve birçok hayran kazandı. Peahu, Netflix filminde gösterime sunulan Hawaii doğumlu bir karakteri canlandırıyor ve “Finding Ohana” adlı filmde Brooklyn’da büyüyen iki kardeşin Polinezya mirası ile yeniden bağlantı kurmalarını konu alıyor. Peahu, filmin Polinezya kültürünü uygun bir şekilde temsil edilmesine özen gösterildiğini belirtti ve her şeyin beklentilerinden çok daha iyi gitmesinden mutluluk duyduğunu ifade etti. Peahu, 8 yaşında Los Angeles’a taşınarak kariyerini sürdürmeye karar verdi ve Hawaiian kültürünün onu bir şekilde etkilediğini ve doğum yeri hakkında konuşulmasından gurur duyduğunu ve memnun olduğunu belirtti. Peahu, kültürünün eksik veya yanlış temsil edilmesinden endişe duyanların olduğunu bildiğini ve filmin yönetmeni ve oyuncu kadrosunun hawai kültürünü doğru bir şekilde temsil etmeye özen gösterdiğini belirtti ve Hawaii’nin gerçekte olduğu gibi temsil edildiğinden emin olduklarını söyledi. Peahu’nun, turda tanıştığı ve arkadaşlık kurduğu Jennifer Lopez ve nişanlısı Alex Rodriguez ile samimi anları bulunan ve deneyimlediği süreçlere dair ilginç detaylar verirken, kariyerine ve oyunculuk deneyimlerine dair ayrıntılar ile okuyucuyu bilgilendirilerek başarılı olan Peahu’nun hayran kitlesinin çoğalmasına ve başarısına dikkat çeken bir haber sunulmuştur.