Kadir İnanır'ın sağlık durumu iyiye gidiyor - NTV

Kadir İnanır’ın Sağlık Durumu Güçleniyor – NTV

Muğla’nın Ortaca ilçesinde yaşanan acil durum, ünlü oyuncu Kadir İnanır’ın sağlık durumunda bir olay olduğunu gösterdi. 20 Kasım’da beyin damarına pıhtı atmış olan İnanır, hemen ambulansla Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Uzman bir ekip tarafından takip edilen İnanır, nöroloji servisine alındıktan sonra özel bir odaya yerleştirildi. Durumu ciddiyetle takip eden ekipte kalp damar, nöroloji, genel cerrah ve beyin cerrahları bulunmaktadır. Pazar günü yaşanan beyin kanaması sonucu acil olarak ameliyat edilen İnanır, başarılı bir operasyonun ardından yoğun bakıma alındı.

Bugünün haberine göre, İnanır solunum cihazından ayrılmış ve bilinci açık bir şekilde uyandırılmıştır. Ancak ancak her türlü gelişmeye karşı dikkatle takip edilmektedir ve yoğun bakımda kalmaktadır. İnanır’ın şu anda yemek yediği ve konuşmaya başladığı, hatta vücudunu hareket ettirdiği belirtilmektedir. Durumuna göre tekrar özel odaya alınabileceği ifade edilmektedir. Hastaneden beklenen güncel bilgi, İnanır’ın sağlık durumunun iyileşme sürecinde olduğu yönündedir. Bu haber üzerine hayranları hastaneye akın etmiştir ve ünlü oyuncunun en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni etmektedir.

Oyuncu Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri takip edenler için sağlık durumu iyiye gidişi ile umut verici bir hale gelmiştir. İnanır’ın taburcu olacağı günü sabırsızlıkla bekleyen hayranları ve sevenleri, ünlü sanatçının yeniden sağlığına kavuşmasını dört gözle beklemektedir. Sanat camiasının ve tüm sevenlerinin duaları, İnanır’ın bir an önce eski sağlığına kavuşması yönündedir. Gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz ve her zaman sağlık ve mutluluk dileklerimizi iletmeye devam edeceğiz.

Türk sinemasının usta ismi Kadir İnanır’ın hastanede geçirdiği zorlu süreci yakından takip etmeye devam edeceğiz. Umuyoruz ki İnanır en kısa sürede sağlığına kavuşacak ve sevenleriyle birlikte tekrar eski enerjisiyle sinema dünyasındaki yerini alacak. Bu süreçte İnanır’a moral veren herkese teşekkürlerimizi iletiyor ve sağlık durumu hakkında en güncel bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.