İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünde devir teslim - Hürriyet

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünde devir teslim gerçekleşti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür’ün atandığını duyurdu. Yentür, devir teslim töreni ile göreve başladı ve 2018’den beri bu görevi yürüten Levent Yazıcı’dan bu görevi devraldı. Levent Yazıcı ise Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı Kurulu Üyesi olarak atandı ve yeni görevine 31 Ağustos Perşembe günü başlayacak.

Devir teslim töreninde konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür’ün tecrübeli bir eğitimci olduğunu ve İstanbul’un eğitim alanındaki başarısını daha da ileriye taşıyacağını belirtti. Yentür, eğitimde kalite ve başarıyı artırmak için çalışmalarına hızlı bir şekilde devam edeceğini vurguladı.

Yentür ise yaptığı konuşmada, İstanbul’da eğitimde daha başarılı sonuçlar elde etmek için tüm paydaşlarla işbirliği içinde çalışacaklarını ve öğrencilerin eğitimine büyük önem vereceklerini ifade etti. Yentür, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve her öğrencinin potansiyelini en üst düzeyde kullanmasını desteklemek için çalışacaklarını belirtti.

Levent Yazıcı ise yaptığı veda konuşmasında, İstanbul’da yaptığı çalışmalardan gurur duyduğunu ve yeni görev yerinde de aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğini ifade etti. Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı’na atanmasının kendisi için büyük bir onur olduğunu belirten Yazıcı, yeni görevinde de eğitimdeki başarıyı artırmak için çalışacaklarını söyledi.

Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür’ün İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanması eğitim camiasında heyecan yarattı. Yentür’ün deneyimli bir eğitimci olması ve eğitime verdiği önem, İstanbul’da eğitim kalitesinin daha da yükselmesine katkı sağlayacak gibi görünüyor. Yentür’ün yeni görevindeki başarısı, öğrencilerin eğitimine katkı sağlayacak ve eğitimde fırsat eşitliğine önem vereceği bekleniyor.

Overall, the appointment of Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür as the new head of Istanbul Provincial Directorate of National Education has sparked excitement in the education community. His experience and dedication to education are expected to further improve the quality of education in Istanbul. His success in his new role is anticipated to contribute to the education of students and promote equal opportunities in education.