İSTANBUL EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ - Son Dakika Milliyet - Milliyet

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Son Dakika Gelişmeler

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hastane ve bağlı birimlerindeki cihazların 8 aylık 7/24 hizmet sunumuna hazır şekilde tutulması ve periyodik bakım onarım işi için hizmet alımı gerçekleştirecektir. Bu ihale, Kamu İhale Kanunu’na göre açık ihale usulü ile yapılacak olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin detaylar şu şekildedir:

İdaremizin adı: Eğitim ve Araştırma Hastanesi-İstanbul Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcılığı
Adres: Cerrahpaşa Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cad. 34098 Cerrahpaşa FATİH/İSTANBUL
Telefon ve faks numarası: 2124596135 – 2125292220
İhale dokümanı için internet sayfası: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

İhale konusu hizmet: Hastanemiz ve bağlı birimlerin cihazlarının 8 aylık 7/24 hizmet sunumuna hazır şekilde tutulması ve periyodik bakım onarım işi
Yapılacağı/teslim edileceği yer: İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi ve Bağlı Birimleri
Süresi/teslim tarihi: 01.05.2024 – 31.12.2024
İhale tarihi ve saati: 21.03.2024 – 10:30
İhale komisyonu toplantı yeri: İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi-C Blok-6. Kat İhale Salonu

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile ilgili detaylar için ayrıntılı bilgiler ihale dokümanında yer almaktadır. İsteklilerin fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri de e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup, yerli isteklilere %15 oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir ancak teklif vermek isteyenlerin e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri gerekmektedir. Tekliflerin ihale tarih ve saati kadar e-imza ile imzalanarak EKAP üzerinden gönderilmesi gerekmektedir. İstekliler, tekliflerini birim fiyat şeklinde vermeli ve geçici teminat olarak belirledikleri tutarda ödeme yapmalıdır.

Bu ihalede benzer işler kabul edilecektir ve ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. İhale sonucunda ise üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır. İhale tarihinden itibaren 120 takvim günü geçerlilik süresi olan tekliflerin verilmesi gerekmektedir.

İhaleye dair daha detaylı bilgilere ve ihaleye katılma şartlarına EKAP üzerinden ulaşılabilir. İsteklilere başarılar dileriz.

Kaynak: #ilangovtr Basın no ILN01987655