Ship traffic in Istanbul’s Bosphorus Strait suspended: sources - Social News XYZ

İstanbul Boğazı’nda Gemi Trafiği Durduruldu: Kaynaklar – Sosyal Haber XYZ

İstanbul Boğazı’nda Gemilerin Trafiği Durdu: Kaynaklar

İstanbul, 10 Temmuz (SocialNews.XYZ) – Dünya’nın en yoğun suyollarından biri olan İstanbul Boğazı’ndaki gemi trafiği, Çarşamba günü bir çekme arızası nedeniyle her iki yönde de durduruldu. Türkiye Kıyı Güvenlik Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre.

Kıyı Güvenlik Genel Müdürlüğü, her iki taraftaki trafiğin yerel saatle 14:00’te (1100 GMT) durdurulduğunu belirtti, Xinhua haber ajansı tarafından bildirildi.

Ayrıca, Tribeca adlı bir nakliye ajansına atıfta bulunan Halk TV yayıncısı, bir römorkörün, Boğaz’ın kuzey Karadeniz girişinde bir gemiyi çekmeye çalışırken bir arıza yaşandığını bildirdi.
Bir teknik arıza, römorkörün çekme işlemini tamamlayamamasına neden oldu ve Boğaz’ın kuzey bölgesinde trafik tıkanıklığına neden oldu ve deniz ulaşımını etkiledi.

Yayıncıya göre, sorunu çözmek için bölgeye iki ek römorkör gönderildi ve şu anda çözüm için çabalar devam ediyor.

Gopi hakkında:
Gopi Adusumilli bir Programcıdır. SocialNews.XYZ’in editörü ve AGK Fire Inc’in Başkanıdır.
Web siteleri tasarlamaktan, mobil uygulamalar geliştirmekten ve çeşitli doğrulanmış haber kaynaklarından güncel olaylarla ilgili haberler yayınlamaktan hoşlanır. Yazma konusunda dünya siyaseti ve Hint filmleri hakkında yazmayı sever. Gelecek planları arasında SocialNews.XYZ’i hiçbir önyargı veya yargıya sahip olmayan bir Haber sitesine dönüştürmek bulunmaktadır.

Gopi’ye [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu içeriği beğendiyseniz bizi takip etmeyi unutmayın!

TheEnd