Istanbul Blockchain Week 2024 partners with Fortune Magazine Türkiye

İstanbul Blokzincir Haftası 2024, Fortune Magazine Türkiye ile Ortaklık Kuruyor – CryptoSlate

Global Web3 PR ve pazarlama ajansı ve İstanbul Blockchain Week’in (IBW) organizatörü olan EAK Digital, İstanbul Blockchain Week 2024 için stratejik medya ortağı olarak Group Medya’ya bağlı Fortune Magazine Türkiye’yi duyurdu. İstanbul Blockchain Week, 2024 etkinliği için 13-14 Ağustos tarihleri arasında Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Konferans Merkezi’nde geri dönmeye hazırlanıyor. Geçen yılki başarısını sürdürerek, İstanbul Blockchain Week 2024, Türkiye’nin bu yılki en büyük Web3 etkinliği olmaya hazırlanıyor.

Bu yıl etkinlik, dünyanın ilk çift Web3 espor turnuvası ve sergisi olan W3E gibi heyecan verici yeni etkinliklere ev sahipliği yapacak. Ayrıca VC Connect, önde gelen Web3 risk sermayesi fonlarını İstanbul’a bir araya getirerek Web3 başlangıçları için yatırım yapma fırsatı sağlayacak.

İstanbul Blockchain Week ve Fortune Magazine Turkiye arasındaki ortaklık, blockchain teknolojisinin ve Web3 yeniliklerinin daha geniş bir kitleye daha erişilebilir hale getirilmesini sağlayacak. Fortune Magazine Türkiye’nin köklü medya varlığı, çeşitli sektörlerden ilgi çekecekken, itibarları, İstanbul Blockchain Week’in küresel teknoloji ve iş toplulukları içindeki saygınlığını güçlendirecek.

Bu işbirliği, endüstriyle ilgili makaleler üretecek ve her iki organizasyonun geniş ağlarından faydalanacak. Ayrıca Ağustos ayında etkinlik vurgularını, konuşmacı profillerini ve sponsor görüşlerini sunan özel bir IBW ek eki yayınlanacak.

Stratejik ortaklığa ilişkin yorumda bulunan EAK Digital CEO’su ve İstanbul Blockchain Week’in kurucusu Erhan Korhaliller, “Fortune Magazine Türkiye ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Medya alanında uzmanlıkları ve saygın markaları, İstanbul Blockchain Week’in ulaşımını ve etkisini genişletmede önemli bir rol oynayacak. Bu işbirliği, Web3 teknolojilerini daha geniş bir halka ulaşılabilir kılmak misyonumuzda önemli bir kilometre taşıdır. Bu teknolojileri herkes için erişilebilir ve ilgi çekici hale getirmek önemlidir.” dedi.

Group Medya’nın Kurucu ve CEO’su Nevzat Çalışkan ise, “Fortune Türkiye olarak stratejik ortaklığın önemini, yıllar içinde oluşturduğumuz ekosistem ve geçen yıl yayınlamaya başladığımız Crypto 40 listesi ile inanıyoruz. Kurduğumuz yapıların çarpan etkisi ile İstanbul Blockchain Week işbirliğinin, çok yakında görülecektir.” dedi.

İstanbul Blockchain Week, Web3’e odaklanmış, madeni paralar ve tokenlerin ötesinde blockchain dünyasının popüler bir alanıdır. Bu teknolojilerin gelişmesine katkı sağlayacak büyümeyi ve yeni teknolojiler hakkında tartışmaların teşvik edilmesini bekliyoruz. İşbirliğimizi ve bu yeni dünyaya adım atmamızı dört gözle bekliyoruz.

Bilet bilgileri için lütfen https://istanbulblockchainweek.com/tickets/ adresini ziyaret edin. FLASHSALE30 kodunu kullanarak biletlerde %30 indirim mevcuttur. Teklif, 15 Temmuz’a kadar geçerlidir.