ICS Türkiye Branch Celebrates its Inauguration in Istanbul - The Maritime Executive

ICS Türkiye Şubesi, İstanbul’da Açılışını Kutluyor – Denizcilik Yöneticisi

Uluslararası Ticaret Gemici Bilirkişiler Enstitüsü (ITGBE), dünya çapındaki ticari denizcilik endüstrisi için profesyonel bir kuruluş olan Enstitüsü, İstanbul’da Türkiye şubesinin açılışını duyurdu. Bu, Londra’daki Kontrol Konseyi toplantısının ardından Enstitü’nün 2022 sonundaki 27. şubesi oldu.

ITGBE Türkiye şubesi, şu anda 18 aydır faaliyette olan ve 28 Haziran 2024 Cuma günü İstanbul’daki Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapılan özel bir törenle ve ardından saygın Boğaziçi Gemici Yemeği ile resmi şube açılışını kutladı.

Başarıyı alkışlayanlar
“Son yıllarda, Konsey temsilcileri, ITGBE Türkiye gelişim şubesi liderlerinin ne başardığını takdir ettiler. Türkiye’yi Enstitü’nün 27. şubesi olarak resmen karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün burada durarak, odada bir gurur hissediyorum. Lütfen bu bölgedeki üyeliği geliştirerek ve öğrencilere sunulan eğitim programlarını genişleterek devam edin.” Luis Bernat FICS, ITGBE Uluslararası Başkanı.

“İstanbul’daki şubenin kurulmasına dahil olan Bahadır Tonguç FICS ve tüm ekibe içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. Uzun bir yolculuktu ve böyle bir girişimi başlatmak kolay değil biliyoruz. Hiç pes etmediğiniz ve mutlak tutku ve kararlılıkla neler başarılacağını gösterdiğiniz için teşekkür ederiz.” Robert Hill FICS, ITGBE Direktörü.

“Bu, 2012 yılında bir ITGBE üyesinin bir fikri olduğunda başlayan bir yolculuktur ve hızla Türkiye’deki denizcilik alanında çalışan profesyoneller tarafından desteklenmiştir. Yıllar içinde liderlik grubu oluşturuldu, etkinlikler düzenlendi, öğretim kaynakları ve yerel sınav merkezleri geliştirildi ve yeni üyelerin nitelendirilmesi yapıldı. Meslektaşlarımız tarafından tanınmış olmaktan mutluluk duyuyoruz ve Türkiye’deki üyelik ve eğitim programını büyütmeyi ve Enstitü’ye nakliye profesyonelleri için küresel bir organizasyon olarak katkıda bulunmayı dört gözle bekliyoruz.

Maritime Executive tarafından onaylanmayan bu basın bülteninde tanımlanan ürünler ve hizmetler.