Hull City players hit Istanbul, hunt for Yorkshire Tea, an unexpected return and surprise exit - Hull Live

Hull City Futbolcuları İstanbul’a İndi, Yorkshire Çayı Arayışında, Beklenmedik Dönüş ve Sürpriz Ayrılık – Hull Live

Hull City’nin siyah deniz kıyısındaki Riva’daki antrenman kampında bir kez daha bunaltıcı bir sıcak gün geçirdiği ve Tigers’ın Perşembe günkü maçları için hazırlıklarını hızlandırdığı bir gün geçirdi. Henüz açıklanmamış olmasına rağmen, Tim Walter’in adamları Türkiye’de geç saatlere kadar oynamaya devam edecekler, ancak bundan önce hala yoğun bir antrenman haftası var.

Walter’ın adamları, antrenman sahasında her gün sabah erken saatlerde bir antrenman ve öğleden sonra geç saatlerde ikinci antrenman olmak üzere günlük çift doz antrenmana tabi tutuldu.

Furlong geri dönüş yapıyor
Şu ana kadar yapılan bu seyahatin süresince, sol bek James Furlong ana gruptan çıkmayarak sakatlığından dönüşü için kendi fitlik iyileştirme planı üzerinde çalıştı. Salı günü, İrlandalı adam, Walter’ın kadrosunun arkasında olmasına rağmen ana sahaya geri döndü, koşu bandında çalışmalar ve hafif top çalışmaları gibi daha fazla fitlik çalışmaları yaptı.

Sol bek pozisyonunun rekabetçiliği göz önüne alındığında, Furlong, Walter’a ne yapabileceğini göstermek için geri dönmek için can atacak, özellikle bu hafta Ryan Giles, Matty Jacob ve Brandon Fleming’in göz doldurduğu göz önüne alındığında.
Harvey Cartwright hemşehri hasreti çekiyor
Grimsby’den gelen Harvey Cartwright, Yorkshireli olmasa da, Yorkshire’da geçirdiği zamanı göz önünde bulundurarak kendisini adaptasyon yaşamış bir Yorkshireli olarak sınıflandırabileceğimize inanıyorum ve bizim gibi diğer herkes gibi bir iki ev konforundan mahrum kalıyor.

Pazartesi günü sıcakta çift antrenman, spor salonunda ve havuzda zaman geçirdikten ve akşam yemeği yedikten sonra, oyunculara akşam serbest zaman verildi ve birçoğu antrenman sahasından çıkıp Riva’nın kendine doğru yürüyüş yaptı ve halkın tatili olması nedeniyle oldukça yoğun bir yer haline gelmişti.

READ MORE: Hull City oyuncusu diğer takımın oyuncularıyla anlaştı ve kampı terk etti

Cartwright, klasik İngiliz demli çay için o kadar istekliydi ki, Yorkshire Çayı aramaya çıktı. Neyse ki, bu konuda yeterince hazırlıklıydı.

Zamanında olun, aksi takdirde!
Walter’ın altında açığa çıkan bir şey, zaman tutma saplantısı. Alman’ın yüksek talepleri var ve bunlardan biri zaman tutmaktır. Walter, oyuncuların antrenman, takım toplantıları ve öğün zamanlarında zamanında gelmelerini talep ediyor. Eğer gelmezlerse, sonuçları olacak. Bu bazıları için bir şok olabilir ancak her menajerin iş yapma biçimi farklıdır, bazıları daha rahatken diğerleri zaman tutmaya önem verir ve Alman antrenör de zaman tutmaya önem verenlerden.

Zamanında olun veya bedelini ödeyin!
Dışarı çıkma zamanı
Çarşamba akşamı varışlarından bu yana oyuncular için uzun bir yol oldu. Riva’ya gece yürüyüşlerinin dışında, antrenman kompleksinde kısıtlı kaldılar, bu da çok güzel olsa da biraz monoton olabilir. Bu yüzden oyuncu ve çalışanlar, İstanbul’da şık bir akşam yemeği ile bir araya gelecekler, bu sanırım hoş bir rahatlama ve manzara değişikliği olacaktır.