HÜDA PAR Chairman Zekeriya Yapıcıoğlu casts his vote in Istanbul - Doğruhaber

HÜDA PAR Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu İstanbul’da oy kullandı – Doğruhaber

HÜDA PAR (Hür Dava Partisi) Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Türkiye’de gerçekleştirilecek olan parlamento ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullandı. Kendi seçim bölgesinde yer alan Başakşehir-Kayaşehir Şeyh Şamil İmam Hatip Ortaokulu’na gelerek vatandaşlık görevini yerine getirdi.

Basın ve halk tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Yapıcıoğlu, oy kullandıktan sonra okul bahçesinde medyaya hitap etme fırsatını değerlendirdi.

Seçimlerin ülkeye ve halka refah getirmesini umduğunu belirten Yapıcıoğlu, seçim sürecinin sorunsuz ve olaysız geçmesinin önemine vurgu yaptı, vatandaşların gerçek iradesinin sandığa doğru şekilde yansıtılması gerektiğinin altını çizdi.

“Bildiğiniz üzere, biraz gerilimli bir seçim süreci yaşadık. Politikacıların birbirlerine karşı kullandığı dil bizi endişelendiriyor. Şans eseri liderlerin agresif tonlamalarının geniş bir kabul görmemesi bizi sevindiriyor. Bu trendin devam etmesini umut ediyoruz,” dedi Yapıcıoğlu.

Seçim sonucuna bakılmaksızın, Yapıcıoğlu, herkesin sonuçlara saygı göstermesinin önemine vurgu yaptı.

Son olarak, Yapıcıoğlu, oy sandığından en uygun sonucunun arzulanması gerektiğini, bu sonucun milletin refahı, barışı, birliği ve tam bağımsızlığını teşvik etmesi gerektiğini belirtti. (ILKHA)

Divan Gazetesi – Etkinlikleri biten HÜDA PAR genel başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu hafta sonu yapılacak olan seçimler öncesi Beylikdüzü’nde oy kullandı. Gazetecilere açıklamalarda bulunan teşekkür eden Yapıcıoğlu, Türkiye’nin aydınlık bir geleceğe doğru daha güçlü adımlarla ilerleyeceğine inandıklarını söyledi. Yapıcıoğlu, seçimlerde milletin iradesine ve kararına saygı duyulmasını istedi.