Sıfır makyaj Hadise’yi gören aynı şeyi söyledi! Bu sen değilsin, yüzüne ne olmuş” - Sabah

Hadise’nin Makyajsız Hali Herkesi Şaşırttı: “Bu Sen Değilsin!” – Sabah

Ünlü şarkıcı Hadise, son olarak Etiler’de bir ofise giderken makyajsız halinin objektiflere yansımasıyla yine gündeme geldi. 38 yaşındaki Hadise, genç sevgilisi Mert Ayaydın ile yaşadığı aşkla da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Ünlü ismin makyajsız hali ise hayranlarını şaşırttı.

Geçtiğimiz aylarda evlilikten ayrılan ve ardından genç sevgilisiyle görüntülenen Hadise, şimdi de makyajsız haliyle gündemde. Ofise giderken objektifler tarafından yakalanan ünlü şarkıcı, makyajsız halinin yorumlanmasına sebep oldu. Görenler tarafından “Bu sen değilsin, yüzüne ne olmuş” şeklinde yorumlar yapılırken, Hadise’nin doğal güzelliği de dikkat çekti.

Özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı, son zamanlarda genç sevgilisiyle mutlu bir ilişki sürdürüyor. Mehmet Dinçerler’den ayrıldıktan sonra 10 yaş küçük olan Mert Ayaydın ile ilişki yaşamaya başlayan Hadise, aşk hayatıyla da adından söz ettiriyor. Etiler’de bir ofise giderken objektiflere takılan Hadise, doğal güzelliği ve makyajsız haliyle de dikkatleri üzerine çekti.

38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise’nin makyajsız hali sade ve doğal bir güzellik sunarken, hayranları tarafından da olumlu tepkiler aldı. Günlük hayatta olduğu gibi, kameralar karşısında da kendine güvenen ve doğal halini sergileyen Hadise, popülerliğini ve sempatisini koruyor. Makyajsızlığında bile güzelliğini ve enerjisini yansıtmayı başaran ünlü şarkıcı, özel hayatında da mutluluğunu genç sevgilisiyle yaşarken, iş hayatında da projelerine devam ediyor.

Hadise’nin Etiler’de görüntülenen makyajsız hali, genç sevgilisi ve özel hayatıyla birlikte merak uyandırmaya devam ediyor. Ünlü ismin her adımı ve tercihi, medya ve hayranlar tarafından yakından takip edilirken, Hadise’nin makyajsız haline yapılan yorumlar da sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Hadise’nin doğal güzelliği ve makyajsızlığıyla da dikkat çekmesi, onu sade ve içten bir ünlü olarak ön plana çıkarıyor.