Hadise'den İsrail-Hamas paylaşımı! "Ben politikacı değilim ama..." - Yasemin

Hadise’den İsrail-Hamas paylaşımı! “Ben politikacı değilim ama…” – Yasemin

Ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalara dikkat çekti. Sesi ve sahne performansları ile büyük beğeni toplayan Hadise, bu sefer siyasi bir konuda sesini duyurdu. İsrail-Hamas savaşının dünya genelinde gündem oluşturduğu bir dönemde, ünlü şarkıcı yaşanan insani dramı dile getirdi.

Hadise, Gazze’de yaşanan dramı ve çatışmalar sırasında hayatını kaybeden insanları hatırlatarak, “İnsanları görüyorum ama insanlık göremiyorum” dedi. Yaklaşık 2,5 milyon insanın yaşadığı Gazze’de yaşanan çatışmalardan dolayı duyduğu üzüntüyü paylaşan ünlü şarkıcı, İsrail ile Hamas arasındaki çatışmaların insanlık adına büyük bir trajedi olduğunu vurguladı.

Hadise’nin bu paylaşımı sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcının bu paylaşımı, takipçileri ve sevenleri tarafından büyük destek gördü. Hadise’nin siyasi bir konuda açık bir tavır alması ve insani değerlere vurgu yapması, hayranları tarafından olumlu karşılandı.

İnsan hakları ve barış konularında duyarlılığıyla bilinen Hadise, paylaşımında savaşın yol açtığı acıları dile getirerek, insanların bir arada barış içinde yaşaması gerektiğini vurguladı. İsrail ile Hamas arasındaki çatışmaların sivil insanlara zarar vermesi ve ölümlere neden olması, Hadise’nin de içini burktu. Ünlü şarkıcı, yaşanan bu çatışmaların sona ermesi ve barışın sağlanması için tüm taraflara çağrıda bulundu.

Hadise’nin bu paylaşımı, sadece müzik kariyeri ile değil sosyal sorumluluk projeleri ve insan hakları konularındaki duyarlılığı ile de gündemde kalmaya devam edeceğinin bir kanıtı oldu. Ünlü şarkıcı, seslendirdiği şarkılarla olduğu kadar toplumsal konulardaki duruşuyla da hayranlarının takdirini kazanmaya devam ediyor. Hadise’nin İsrail-Hamas çatışmasına dair yaptığı bu paylaşım, insanların barış ve sevgi dolu bir dünyada yaşaması gerektiği mesajını yürekten destekleyenlerin sayısını artıracak nitelikte oldu.