Gracie McGraw, 23: 5 Things To Know About Tim McGraw & Faith Hill’s Oldest Daughter - HollywoodLife

Gracie McGraw, 23 Yaşında: Tim McGraw ve Faith Hill’in En Büyük Kızı Hakkında Bilmeniz Gereken 5 Şey – HollywoodLife

Gracie McGraw, 23 yaşında, 2 Ekim’de Instagram’da yayınladığı videolar ve fotoğraflarla vücut güveni ve kabul gücü hakkında ilham verici bir ifade paylaşarak tüm kadınlara yeni bir ton verdi. Tim McGraw, 53 yaşında, ve Faith Hill’in, 53 yaşında, en büyük kızı, bir yayında straplez çiçek desenli bikini ve kahverengi bikini altında kendini sergilerken, uzun süredir nefret ettiği “vücudunun” tüm “parçalarını” da işaret eden, dahil olmak üzere, instagrama sıyrma işkencesini rahatça gururla karşıladığı esnada, gerilme işaretlerini de gösterdi. “Bazı zamanlar hala farklı görünselerdi keşke DÜŞÜNÜYORUM ama sürekli olarak sevmeyi ve evrilmeyi öğreniyoruz” yazdı altyazısında.

Gracie ve genç kadınlar için yol açma şekli hakkında bilmeniz gereken beş şey şunlardır.

1.) Sosyal medyada sık sık olumlu içerikler paylaşıyor. Güler yüzlü güzellik, en son gönderisinde başkalarının da kendisi hakkında keyif aldığı bir şeyi “düşünmeye” teşvik etti ve tümünün “güzel” olduğunu hatırlamalarını söyledi ve bu kadarla kalmayıp, saçları kendisinin kesmeyi kabul ettiği gibi, takipçilerine hayatın gerçekte neyin önemli olduğunu hatırlatmak için gerçek ve süzülmemiş deneyimler kullanarak eğlenceli tavsiyelerde bulundu. “Katlanmalar seksi! Kalça çöküğüne sahip olmak muhteşemdir!! Bu yeni gönderisinde konuyu şu cümleyle sonlandırdı: “Unutmayın bugün gülmeyi ya da gülümsemeyi ve kendinizde keyif aldığınız bir şeyi düşünmeyi hak ediyorsunuz!!”

2.) Hem annesi hem babası gibi şarkı söyleme yeteneğine sahip. Dünyanın en büyük country süperstarlarının kızıysanız, onların adımlarını izlemek oldukça korkutucu olabilirdi, ancak Gracie, defalarca gösterdiği gibi kendi devasa sesine sahip olduğunu kanıtladı. Wicked’ten “I’m Not That Girl” şarkısını söylerken etkileyici ses tonuyla takipçilerini daha fazlasını istemeye bıraktı. “Showtune Sunday lol belirli bir şekilde şarkı söylemeliyim, böylece komşularım beni öldürmez #wicked” yazdığı altyazısında komiklik yaparak ibret verici poşetlerle insanların onun belirli mesajlarını anlamasını sağladı.

3.) Kendine sevgi ve vücut pozitifliğini teşvik etmenin yanı sıra, inandığı nedenler için sesini çıkarıyor. Siyahların Hayatı Önemlidir, gezegeni kurtar, LGBTQQ hakları, oy verme ve daha birçok konuda bilgi veren gönderiler paylaştı. Kendi inançlarını ifade etmenin yanı sıra, diğerlerini de aynı şeyi yapmaya ve dünyada kalıcı bir fark yaratmanın yollarını düşünmeleri için cesaretlendiriyor.

4.) Ebeveynleri onunla gurur duyuyor. Tim ve Faith, en büyük kızlarıyla ilgili doğum günlerinde ve diğer özel anlarda sosyal medyada övünerek, daha genç kızları Maggie ve Audrey gibi, aile fotoğraflarını paylaştılar. Tim, geçen yıl Taste of Country’e verdiği röportajda, “Hayallerinizin peşinden gitmenin cesarete sahip olması … oldukça iyi bir iş yaptığımızı hissettiriyor” diye övgüde bulundu.

5.) New York Üniversitesi’nde okudı. Ailesiyle Nashville, Tennessee’de büyüdükten sonra, Gracie, Big Apple’daki prestijli okula gitti. Son zamanlarda mezun oldu ve Los Angeles, California’ya taşınmaya karar verdi. Tim, geçen yıl Taste of Country’ye verdiği röportajda kızının hayallerinin peşinden gitmesinden gurur duymaktan kendini alamadı.