Gökhan Sezen kimdir, nereli, kaç yaşında? Gökhan Sezen neden felç geçirdi, sağlık durumu nedir? - Cumhuriyet

Gökhan Sezen: Felç Geçiren Sporcu Hakkında Merak Edilenler

Ünlü Türk Sanat Müziği sanatçısı Gökhan Sezen, Bodrum’da hastaneye kaldırılarak kısmi felç geçirdiği açıklandı. Gökhan Sezen, 1977 yılında dünyaya gelmiş olup, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Şan Bölümü mezunudur. Müziğe olan tutkusu çocukluk yıllarında başlayan Sezen, 2002 yılında TRT asli kadrosuna katılarak önemli bir kariyer yapmıştır. 2011 yılında TRT’nin düzenlediği müzik ödüllerinde En İyi Türk Sanat Müziği Erkek Sanatçı ödülünü kazanan Gökhan Sezen, Asalet ve Yorumcu adlarında iki albüme sahiptir.

Gökhan Sezen’in beyindeki görme merkezine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirdiği belirtilmektedir. Kendi Instagram hesabından hastalığı hakkında açıklama yapan Sezen, halen Bodrum Amerikan Hastanesi’nde tedavi görmekte olduğunu ve görme yetisinde problemler olduğunu aktardı. Doçent Doktor Melek Kandemir Yılmaz ve ekibinin tedavisiyle eski sağlığına en kısa sürede kavuşmayı umduğunu belirten Sezen, doktorlarından aldığı tavsiye üzerine önümüzdeki hafta düzenleyeceği programları ertelemek zorunda olduğunu dile getirdi. Çınarcık Kaktüs sahne programını gerçekleştirememenin üzüntüsünü yaşayan sanatçı, tüm müziksever dostlarına ve yakınlarına sevgi ve saygılarını iletti.

Gökhan Sezen’in hastalığı sebebiyle sevenleri tarafından geçmiş olsun mesajları yağarken, sanatçının sağlık durumu hakkında henüz detaylı bir açıklama yapılmadı. Tedavi sürecine devam eden Gökhan Sezen’in sevenleri, kendisine dualarla destek olmayı sürdürüyor. Gökhan Sezen’in müzik kariyerindeki başarılı grafiği ve sevilen şarkılarıyla müzik dünyasına katkıları unutulmazken, hastalığının ciddiyetiyle ilgili merak ve endişe devam ediyor.

Haberin detayları ve Gökhan Sezen’in sağlık durumu hakkındaki gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz. Okuyucularımıza en güncel bilgileri aktarmaya devam edeceğiz. Gökhan Sezen’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, dualarımızın onunla olduğunu belirtiyoruz. Besbelli ki, Türk Sanat Müziği’nin değerli ismi Gökhan Sezen’in sağlığı en kısa sürede normale döner ve sahnede sevenleriyle buluşur umuduyla, yaşanan bu üzücü durumu yakından takip edeceğiz.