Ganire Paşayeva'nın sağlık durumu! Son durumu CNN TÜRK'te açıkladı - Milliyet

Ganire Paşayeva’nın Sağlık Durumu CNN Türk’te Açıklandı – Son Durum!

Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva’nın sağlık durumuyla ilgili son gelişmeler CNN TÜRK ekranlarında aktarıldı. 45 yaşındaki Paşayeva’nın komaya girdiği haberleriyle ilgili bilgi veren Fulya Öztürk, vefat ettiği iddialarını yalanladı. Öztürk, Paşayeva’nın durumunun ciddi olduğunu ve yoğun bakımda olduğunu belirtti. Ganire Paşayeva, Türk dünyası için önemli bir isim olarak biliniyor ve hastalık süreciyle ilgili detaylar da paylaşıldı. Paşayeva, geçtiğimiz yıl yaşadığı kilo sorunları nedeniyle mide küçültme ameliyatı geçirmiş ve bir yıl boyunca rahatsızlıklar yaşamıştı. Paşayeva, evinde aniden tansiyonunun düşmesi üzerine hastaneye kaldırılmış ve durumu çok kritik bir seviyeye gelmişti.

Ganire Paşayeva, 45 yaşında olmasına rağmen 7 yıl boyunca muhabirlik ve sunuculuk yapmış ve daha sonra Azerbaycan Milli Meclisi’ne bağımsız aday olarak girmişti. Tovuz milletvekili olarak meclise seçilen Paşayeva, milli mecliste 3., 4., 5. ve 6. dönem milletvekilliği yapmıştı. Ayrıca, Azerbaycan Milli Meclisi Kültür Komisyonu Başkanı olarak görev yapmaktaydı.

Ganire Paşayeva’nın hastalığı ve sağlık durumu Azerbaycan ve Türk dünyasında büyük bir endişe yaratmış durumda. Milletvekili olan Paşayeva’nın yaşadığı bu zorlu süreç yakından takip ediliyor ve herkes tarafından büyük bir üzüntüyle karşılanıyor. Ganire Paşayeva’nın ölüm haberlerinin yalan olduğu açıklamalarıyla birlikte, herkesin dualarını ve iyi dileklerini iletmek için beklediği bir süreçte olduğu biliniyor.

Azerbaycan halkı ve Türk dünyası, Ganire Paşayeva’nın bir an önce sağlığına kavuşmasını ve mecliste görevine geri dönmesini temenni ediyor. Paşayeva’nın uzun yıllardır siyasette önemli bir rol üstlendiği ve Azerbaycan Milli Meclisi’nde önemli projelere imza attığı da hatırlatılıyor. Ganire Paşayeva’nın sağlık durumuyla ilgili gelişmelerin yakından takip edilmesi ve gerekli desteklerin sağlanması için tüm kamuoyuna çağrıda bulunuluyor. Ganire Paşayeva’nın sağlığına kavuşması ve tekrar sağlıklı bir şekilde görevine dönmesi için dualar ve destekler devam etmekte.