Fulya Öztürk CNN Türk canlı yayınında açıkladı! İşte Azerbaycan milletvekili Ganire Paşayeva'nın sağlık durumu - Hürriyet

Ganire Paşayeva’nın Sağlık Durumu CNN Türk Canlı Yayınında Açıklandı!

Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva’nın geçirdiği komaya girmesiyle ilgili son durumun açıklanmasının ardından kamuoyunda endişe ve üzüntü yaratmıştır. CNN TÜRK muhabiri Fulya Öztürk’ün verdiği bilgilere göre, Paşayeva’nın sağlık durumu çok ciddi ve yoğun bakımda olduğu belirtilmektedir. Sosyal medyada yayılan ölüm haberleri ise asılsızlığıyla bir kez daha kamuoyuna duyurulmuştur.

45 yaşındaki Ganire Paşayeva’nın kritik durumu, Türk dünyası için önemli bir isim olan milletvekilinin yaşadığı rahatsızlıklar ve tedavi süreci hakkında da bilgi vermiştir. Geçtiğimiz yıl kilo alması nedeniyle mide küçültme ameliyatı geçiren ve bir yıl boyunca çeşitli sağlık sorunlarıyla uğraşan Paşayeva, sadece iki gün önce evinde aniden tansiyon düşüşü yaşayarak hastaneye kaldırılmıştır.

Ganire Paşayeva’nın siyasi kariyeri de dikkate değerdir. 7 yıl boyunca muhabirlik ve sunuculuk yapan milletvekili, 2005 yılında bağımsız aday olarak Azerbaycan Milli Meclisi’ne girerek Tovuz milletvekili olmuştur. Aynı zamanda Azerbaycan Milli Meclisi Kültür Komisyonu Başkanı olarak görev yapan Paşayeva, 3’üncü, 4’üncü, 5’inci ve 6’ıncı dönem milletvekili olarak hizmet vermiştir.

Özetle, Ganire Paşayeva’nın sağlık durumuyla ilgili kamuoyuna yapılan açıklamalar endişe verici olsa da, tüm çabaların hastanın sağlığı için harcandığı belirtilmektedir. Türk dünyasının önemli bir ismi olarak bilinen ve siyasi kariyeriyle de tanınan Paşayeva’nın yaşadığı bu zorlu süreçte duyulan endişe ve destek, önemli bir gösterge olarak karşımıza çıkmaktadır. Ganire Paşayeva’nın sağlık durumuyla ilgili gelişmelerin yakından takip edilmesi ve hayır dualarının gönderilmesi, bu zorlu süreçte milletvekiline destek olunmasını sağlayacaktır. Tüm Türk dünyası adına Ganire Paşayeva’ya acil şifalar dileriz.