Galatasaray, Wolves Ortasaha Oyuncusuna İlgiyi Yeniden Alevlendiriyor – Türk Futbolu

Galatasaray, gelen haberlere göre, Wolverhampton Wanderers’ın orta saha oyuncusu Mario Lemina’ya olan ilgilerini yeniden canlandırmak istiyor. Lemina, 2019-20 sezonunu Galatasaray’da kiralık olarak geçirdi ve tüm organizasyonlarda 28 maça çıktı. Gabonlu bu 30 yaşındaki uluslararası oyuncu, Wolves’a 2023 yılında kalıcı olarak katılmasından bu yana kilit bir oyuncu haline geldi. Geçen sezon Premier Lig’de 25 kez ilk 11’de ve 2 kez yedek olarak forma giyerek iş ahlakı ve defansif sağlamlığıyla dikkat çekti.

Yaklaşan sezon için kadrolarını güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray, Lemina’yı orta sahada potansiyel bir çözüm olarak görüyor. Türkiye’deki deneyimi ve kulüple olan aşinalığı değerli varlıklar olabilir. Lemina’nın Galatasaray’a Southampton’dayken kiralandığını hatırlatalım.

Özellikle Premier Lig sezonuna yaklaşırken anahtar bir oyuncuyu satmaya açık olup olmadığı ise henüz belirsiz. Lemina kendisi son zamanlarda Wolves’ta uzun süre kalmak istediğini belirtti. Wolves’u sadece Altı milyon Euro’ya altı ay önce katılan Lemina’nın isteğinin karşılığını almak için fiyat konusu Galatasaray için engel teşkil edebilir. Kendisi 2025 yılına kadar sözleşmeli ve Wolves, ekstra bir sezon daha uzatma seçeneğine sahip.

Sarı-Kırmızılılar bu yaz orta sahalarını güçlendirmek istiyor ve ikinci sezon üst üste lig şampiyonluğunu kazandıktan sonra Şampiyonlar Ligi futbolu teklif edebiliyorlar. Transfer aktivitesinin hız kazandığı şu günlerde, gözler Galatasaray’ın Wolves’u ve Lemina’yı bir araya getirme konusunda ikna edip edemeyeceğinde.