West Ham United Aaron Wan-Bissaka

Galatasaray, Wan-Bissaka transfer yarışında West Ham’a güncelleme sunuyor

Galatasaray, Manchester United’ın savunma oyuncusu Aaron Wan-Bissaka’yı bu yaz transfer etmek isteyen West Ham United takımına katıldı. Daily Mail’in bildirdiğine göre, Julen Lopetegui’nin Hammers’ı ve Türk devleri yaz transfer döneminde 26 yaşındaki Wan-Bissaka’yı takip ediyorlar. Manchester United’ın sağ bek oyuncusu Wan-Bissaka’nın yaz transfer sezonunda sezon sonu 12 ay kala olan sözleşmesini uzatmak için henüz herhangi bir görüşme yapmadığı bildiriliyor.

United’ın bu yaz Wan-Bissaka’yı satmayı düşünmedikleri, ancak sözleşmesinin son 12 ayına girmesi nedeniyle geleceği hakkında araştırmalara başladıkları anlaşılıyor. Lopetegui, Premier Lig sezonunun başlangıcına kadar Irons’un savunmasını güçlendirmek istiyor ve Max Kilman’ın imzası zaten alındığı için şimdi gözlerini bekçi pozisyonuna çevirebilir. Vladimir Coufal şu anda Londra Stadyumu’nda tek başına sağ bek olarak bulunuyor, Ben Johnson’ın Ipswich’e transfer olmasıyla Irons’un seçeneklerini artırmaları mantıklı olur.

Topla çalışmalarıyla zaman zaman eleştirilse de, Premier Lig’de birbirini geçemeyen çok az bek var ve doğru yönetim altında, Wan-Bissaka son derece etkili olabilir. West Ham, Aaron Wan-Bissaka’yı transfer etmek istiyor. Crystal Palace’daki zamanında ne kadar zor geçilmesi olduğunu gösteren 26 yaşındaki oyuncu, Lopetegui’nin pragmatik tarzı altında gerçekten gelişebilir ve Eats Londra’da en iyi formunu yeniden keşfedebilir.

West Ham’a transfer olmak, Galatasaray’a yaz dönemindeki bir geçişten daha çekici olacak mı, bunun bekçinin kendi kişisel tercihine bağlı olduğu görülecek. Diğer West Ham haberlerinde, Danny Ings’in Southampton ile bağlantılı olduğu söylentiler arasında olduğu biliniyor. Daha fazla West Ham haberleri için bizi Facebook’ta takip edebilir veya telefonunuza anlık güncellemeler göndermek için yepyeni WhatsApp Kanalımıza katılabilirsiniz.