HABERLER: Galatasaray'dan transfer atağı! Hakim Ziyech için sona yaklaşıldı - Skorer

Galatasaray transfer atağında: Hakim Ziyech için anlaşma yakın – Skorer

Galatasaray, Chelsea’den Hakim Ziyech’i transfer etmek için anlaştı! Sarı-kırmızılılar, Faslı yıldızı detaylı bir sağlık kontrolünden geçirecek ve sorun olmadığı takdirde transfer resmen açıklanacak. Al Nassr’ın da transfer için ilgili olduğu ancak sağlık kontrollerinden geçemeyip transferin iptal edildiği biliniyor.

Futbolseverlerin merakla beklediği transfer detayları da ortaya çıkmaya başladı. Sarı-kırmızılılar, Ziyech’e yıllık 4.5 milyon Euro teklif ederek 3 yıllık bir sözleşme sunacak. Chelsea’ye bonservis bedeli ödenmeyecek ve her sezon için belirtilen miktar yıldız oyuncuya ödenecek.

Hakim Ziyech’in transfer süreciyle ilgili skandal iddialar da ortaya atılmış durumda. Al Nassr’ın Faslı yıldızı Madrid’e çağırıp sağlık kontrolünden geçirmek istediği ancak Ziyech’in bu teklifi geri çevirerek Fas’ta muayene olmak istediği söyleniyor. Ayrıca, Ziyech’in diz sakatlığı nedeniyle transferinin iptal edildiği iddiaları da bulunuyor. Ancak Faslı oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, bu konuda farklı bir bakış açısı sunuyor.

Türk takımlarının da transfer gündemine gelen Hakim Ziyech’in Galatasaray tercihi, önümüzdeki günlerde resmen açıklanacak gibi duruyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da ilgilendiği oyuncunun Galatasaray’a transfer olması bekleniyor.

Galatasaraylı eski futbolcu Ryan Babel, Ziyech’in Galatasaray’a transferiyle ilgili ilginç bir yorumda bulundu. Hollandalı futbolcu, Ziyech’in Galatasaray’a gelmesi durumunda İcardi’nin daha fazla gol atacağını iddia etti. Bu yorum, futbolseverler arasında heyecan yaratırken, transferle ilgili gelişmeler ise merakla beklenmeye devam ediyor.

Hakim Ziyech’in Galatasaray’a transferi, Türk futbolseverleri heyecanlandıran gelişmeler arasında yer alıyor. Sarı-kırmızılı taraftarlar, yıldız oyuncunun takıma katkı sağlayacağına inanırken, transferin resmi olarak açıklanması bekleniyor. Galatasaray’ın yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirmesi, taraftarları umutlandırırken, Ziyech’in de takıma katılmasıyla şampiyonluk hedefi bir adım daha yaklaşacak gibi görünüyor.