Galatasaray confirm interest in Scott McTominay and Pierre Emile-Hojbjerg - Yahoo Canada Sports

Galatasaray, Scott McTominay ve Pierre Emile-Hojbjerg’e ilgi duyduğunu doğruladı – Yahoo Kanada Spor

Galatasaray kulübü başkan vekili Ibrahim Hatipoğlu, Pierre Emile-Hojbjerg ve Scott McTominay’ın bu yaz transfer hedefleri olduğunu doğruladı. Türk şampiyonlar, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’nin meydan okumasını geri çevirerek muhteşem 102 puanla rekor kırdıkları bir sezondan sonra güçlenmeyi hedefliyorlar. Fenerbahçe ise Jose Mourinho’yu menajer olarak atayarak, şampiyonlar artık güçlü bir konumdan inşa etmeye çalışıyorlar.

McTominay, geçen sezon Manchester United için önemli bir oyuncu oldu, orta sahadan yedi Premier Lig golü attı ancak sözleşmesinin son yılına girdi. Geçen yaz West Ham 27 yaşındaki oyuncuya ilgi göstermiş olsa da, Galatasaray onu şimdi imzalamaya çalışıyor, çünkü United INEOS sahipliği altında bir tür yeniden yapılanma sürecine girmiş durumda.

Hatipoğlu CNN Türk’e şunları söyledi: “Premier Lig’den bir oyuncu ve Manchester United’a olan ilgimiz var. Bu doğal olmaktan başka bir şey değil. Transfer bedelinin yüksek olması daha önemli bir durum. Bizim için, transfer ücretleri ve oyuncu alacaklarını (maaş) içeren toplam maliyet karar noktasında önemli.”

Højbjerg de sözleşmesinin son yılında Tottenham’da ve Spurs Danimarkalı orta saha oyuncusu için teklifleri dinlemeye hazır. Eski Southampton oyuncusu geçen yaz Fulham’a transfer olmayı reddetmişti, ancak Hatipoğlu’na göre şimdi seçeneklerini değerlendiriyor.

Hatipoğlu Haber Sarı Kırmızı’ya şunları söyledi: “McTominay’ın transferi üzerinde konuşuluyor. Pierre-Emile Højbjerg iyi bir oyuncu, birçok talibi var, tüm seçenekleri görmek istiyor.”Galatasaray’ın transfer çalışmaları hakkında sağlam bilgileri içeren bu haber, kulüp taraftarlarını heyecanlandırıp yeni sezon hedeflerine dair umutlarını artırabilir. Transfer süreçlerinin nasıl yönetileceği ve hangi oyuncuların kadroya katılacağı konusunda detaylı bilgiler verilerek, taraftarlar bu süreci yakından takip etmeye teşvik edilebilirler. Yöneticilerin açıklamaları ve oyuncuların durumlarıyla ilgili bilgiler, taraftarların kulüp hakkındaki bilgilerini artırarak, taraftarlar arasında olumlu bir atmosfer oluşturabilir. Bu transferlerle Galatasaray’ın güçlü bir kadro oluşturarak başarılı bir sezon geçirmesi ve taraftarlarının desteğini arkasına alarak yeni zaferlere yelken açması bekleniyor.